2019-11-13 00:11

Gabriela Firea îl pune LA PUNCT pe Dragnea: ”Nu ne permitem să ÎNCHIDEM OCHII”

 |  17:40
Gabriela Firea îl pune LA PUNCT pe Dragnea: ”Nu ne permitem să ÎNCHIDEM OCHII”

Gabriela Firea vine cu o nouă reacție la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea după ce a fost acuzată că a trecut de partea lui Iohannis sau a fost racolată de serviciile secrete.

”Sprijinul de la guvernare nu a fost si nu au ce sa imi retraga. Eu nu cred ca se va ajunge acolo, raman membra psd, ma alatur colegilor care inteleg ca lucrurile nu au luat-o pe fagasul bun si dorim sa contribuim mai bine la aceasta formatiune politica si nu ne permitem sa inchidem ochii si sa acceptam aceasta manipulare ca a fost racolat de Iohannis sau servicii secrete.

Eram la bac la revolutie, nu am fost membra a securitatii, sunt convinsa ca adevarul va invinge. Dupa aceasta furtuna va rasari si soarelui.

Eu nu as vrea sa fim opozitie. As vrea sa fim lasati sa vorbim sa nu mai fim contracarati prin mesaje toxice, dezinformari catre presa, eu atrag atentia ca nu ma impresioneaza acele lucruri care s-au dat si ieri si se vor da si in continuare, cunosc tacticile de intimidare si chiar stiind ca ceea ce am spus este adevarat ma astept sa inceteze si sa puna capat atacurilor nedemne care la suprafata sunt voalate dar in subteran se duce un razboi nu tocmai curat” a declarat Gabriela Firea la ieșirea de la audierea de la Parchet.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

# BEţIE CU H²0
05 Sep 2018

Alintul ca agheazma : nu faci nici BINE nici RĂU .....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray