2020-07-07 19:41

Gabriela Firea, la Parchetul General pentru dosarul cu Traian Băsescu

 |  14:47
Gabriela Firea, la Parchetul General pentru dosarul cu Traian Băsescu

Senatorul PSD Gabriela Firea a venit, vineri, la Parchetul General, pentru a fi audiată după ce a eşuat medierea cu fostul președinte Traian Băsescu.

"Medierea a eșuat și nu din cauza mea. Noi ne-am dorit-o cu sinceritate, dar nu a fost să fie, din păcate. Dumneavoastră și publicul veți decide dacă a fost o dorință sinceră de mediere din partea domnului Băsescu", le-a spus Gabriela Firea jurnaliștilor, la intrare în sediul Parchetului General, transmite Agerpres.

În luna noiembrie a anului trecut, procurorii Parchetului General au suspendat cercetările în dosarul în care Traian Băsescu este acuzat de amenințare, fostul președinte începând procedura de mediere cu Gabriela Firea.

Din cauză că cei doi nu au ajuns la un acord, procurorii au reluat ancheta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-25Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
25 Mar 2016

CHILOTZAREASA DREAQULUI CHIAR AI UN TUPEU FANTASTIC...ADICA SUNT CRIME FARA AUTORI SI TOT FELUL DE JAFURI DE MILIARDE DE EURO SI PE TINE TE F..TE GRIJA CU AMENINTAREA????...UITE TE AMENINT SI EU...DACA TE PRIND PRIN BUCURESTI O SA MA PISH PE OKII TAI...CA SA VEZI MAI BINE CAND TE UITI IN OGLINDA CA AI O FATZA DE PANARAMA DE PE CENTURA.....ACUM FUGI REPEDE SI FA-MI O RECLAMATIE....SPUNE CA TE-AM AMENINTAT CA TE SPAL PE OKI....URINOTERAPIE...DE LA GURU BIVOLARU
HAZNAUA URBEI
25 Mar 2016

Chilotareasa are 2 hectare de teren in Padurea Baneasa , mostenire de la masa . Nu il mai sufar pe Chiumbete dar are dreptate . Afacerile cu Portul Constanta - chinezi , arabi , barbasul marinarul si filiera lui le croseteaza .
CHILOTAREASA
25 Mar 2016

Ce mutra , lipitore de balta murdara
SOTAK
26 Mar 2016

Coana Leana ( o fi neam si cu Ceauseasca ? ,ca are aceleasi apucaturi) si baroneaso-marchiza de Voluntari nu e pe deplin satisfacuta de Dr&Dr(Master&Master)Pandele .Basescu stie ceva , dar nu spune tot , il cunoaste personal pe marinarul de baltoaca de barbat-su.La Firea -Superfertila si Extraproductiva paparuda i s-au urcat hormonii la cap si acuma se isterizeaza prin tribunale .Mai rau ca Romanca aia de Israela .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz