2019-07-22 15:25

Gabriela Firea lansează noi ATACURI: ”Nu voi ceda acestui ȘANTAJ”

 |  16:31
Gabriela Firea lansează noi ATACURI: ”Nu voi ceda acestui ȘANTAJ”

Primarul Capitalei lansează un nou atac la adresa Guvernului. Gabriela Firea acuză controalele dese pe care instituţiile din subordinea Executivului le fac la companiile municipalităţii. Uneori chiar şi de două ori pe săptămână, spune primarul general. Gabriela Firea vorbeşte de ameninţări lansate de unii consilieri generali care nu vor să voteze proiectele din cauza anumitor interese politice. Ea a dat exemplul unor angajaţi ai primăriei care nu ar trebui să primească salarii compensatorii pentru că vor munci tot în subordinea municipalităţii, dar la alte structuri decât cele unde sunt angajaţi acum.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Companiile sunt verificate, și fac o paranteză, chiar și de două ori pe saptămână. Oare de ce? Mă întreb și eu retoric. De Ministerul Finanțelor, de Curtea de Conturi, de ANAF. Rapoartele sunt votate tot în fața Consiliului General. Consiliul General are membri în AGA. Vedeți că avem și unanimitate pe unele subiecte? Nu e normal să masacrăm bugetul Capitalei plătind la 2.000-3.000 de angațati nemeritat salarii compensatorii. Asta e miza. O spun direct. Astea au fost discuțiile. Nu voi ceda acestui santaj. 

Sunt primar general și respect legea. Nu se face dreptate cu șantaj si nu se face administrație cu presiuni. Cei care au anuntat azi că nu vor vota proiecte, că sunt influențați politic le transmit că îmi fac datoria, vin cu proiecte, dumneavoastră le votați sau nu, dar eu îmi fac datoria cu cinste. Mai departe, mize politice și jocuri de culise financiare, nu mai cedez. Azi se va face lumină”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-18Parerea ta...

ANONIM
18 Oct 2018

CIOCIOLINO ATAT TU CAT SI PUIUL DE MILITIAN-REPETENTUL NATIUNII AVETI CREDIBILITATE PUBLICA= CU ZERO.
BUCURESTENI
18 Oct 2018

cit dracu o ma i suportati pe iepuroaica moldoveanca
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray