2020-02-26 22:34

Gabriela Firea, MESAJ de ultimă oră pentru Dragnea și PSD

 |  17:56
Gabriela Firea, MESAJ de ultimă oră pentru Dragnea și PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, transmite un mesaj legat de situaţia PSD, spunând că dacă partidul va continua să îşi bazeze politica pe un grup restrâns de persoane şi nu pe o largă consultare în partid şi în societate, atunci riscă să piardă mult mai mult.

„Ne aflăm într-un moment de răscruce şi avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii importante, hotărâtoare pentru evoluţia noastră ca partid, dar şi ca doctrină politică. Decizii care se vor răsfrânge şi asupra ţării, implicit. Trebuie să înţelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci şi a modului de a face politică. Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci şi de transformările majore care au avut loc în societate”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Ea precizează că oamenii au aşteptări din ce în ce mai mari, îndreptăţite, au la dispoziţie instrumente prin care să comunice eficient.

„Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrâns de persoane şi nu pe o largă consultare în partid şi în societate, riscăm să pierdem mult mai mult. Uman, regret situaţia grea prin care trece acum dl.Dragnea. Îmi pare rău şi că această situaţie s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat şi a societăţii româneşti în general. PSD a avut multi simpatizanţi şi votanţi. PSD avut multi oameni politici responsabili care au dus Romania in UE si NATO. Cred ca trebuie sa ne întoarcem la oameni, tineri şi seniori, să-i ascultăm mai mult. Şi sigur se vor reîntoarce şi ei la noi. Important este să nu ne sfâşiem între noi, pentru putere. Solidaritatea şi învăţarea lecţiei să ne fie cuvintele de ordine”, încheie Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-27

In legatura cu acest articol...

CUTREMUR în PSD. DECIZIA anunțată de Viorica Dăncilă

UPDATE: IMAGINILE ZILEI. Liviu Dragnea a fost ÎNCARCERAT la Penitenciarul Rahova

Ponta reacționează după CONDAMNAREA lui Dragnea: ”Un om orbit de TRUFIE și răutate”

Marian Oprișan: Un moment trist pentru PSD și pentru istoria partidului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine