2019-10-21 15:34

Gabriela Firea, primele declarații după DEMISIE: ”E o RĂZBUNARE. Dragnea a vrut să scape de mine”

 |  19:36
Gabriela Firea, primele declarații după DEMISIE: ”E o RĂZBUNARE. Dragnea a vrut să scape de mine”

Gabriela Firea confirmă demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD, spunând că este o decizie firească faţă de ce s-a întâmplat în CEx PSD.

"Vicepreşedinte al PSD pentru regiunea Bucureşti-Ilfov ca o reacţie firească şi solidară cu toţi colegii mei din Bucueşti-Ilfov. Eu mi-am dat azi dimineaţă demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti. În ceea ce priveşte Ilfov mi s-a spus în cadrul CEx că eu sunt vinovată că nu am reuşit să îi opresc pe cei de la Ilfov să îşi dea demisia. Nu aveam cum să pun capăt acestui demers, ei au vrut să reacţioneze la faptul că erau chemaţi la Kiseleff şi erau îndrumaţi să ceară demisia mea, să facă afirmaţii împotriva mea. Au avut coloană vertebrală şi s-a supus la vot dizolvarea organizaţiei judeţene PSD Ilfov", a spus Gabriela Firea, transmite Mediafax.

Aceasta spune că Liviu Dragnea a vrut să scape de persoana sa.

"Este tot o răzbunare. E clar că dl Dragnea a vrut să scape de mine din BEx. Nu aveam cum să îmi păstrez această funcţie. Am demonstrat că nu funcţia face pe om. Acum s-a pus capăt. S-a închis un capitol din viaţa mea. Sunt simplu membru. Sub nicio formă nu se pune problema să îmi dau demisia (din PSD – n.r.). Am văzut declaraţii că am făcut afirmaţii împotriva managementului domnului Dragnea pentru a forţa o excludere. Nu este adevărat. Am pierdut toate funcţiile de conducere, dovadă că nu mă agăţ de funcţii", a mai spus Firea.

Gabriela Firea a acuzat luni, după şedinţa CEx a PSD, că partidul a ajuns să fie condus de un om venit de la PRM şi unul de la PDL, făcând referire la Codrin Ştefănescu şi Liviu Dragnea. Aceasta a mai spus că Mihai Tudose, Robert Negoiţă şi Paul Stănescu au votat împotriva deciziilor ce o vizau.

"Un domn venit de la PRM, conduce alături de alt domn venit de la PDL, PSD. Nu e o pagină prea albă a PSD, dar asta este viaţa", a spus primarul general al Capitalei.

"E un rău pe care îl facem bucureştenilor nevotând proiectele pentru Capitală. S-a văzut că am avut doi consilieri PSD care au vota împotriva bugetului pentru furnizarea de gaze. Sunt doi colegi care au votat şi împotriva subvenţiei la transport. Acei doi consilieri generali ai PSD trebuiau excluşi din partid, însă acest lucru nu s-a întâmplat. (...) Unii colegi au fost puşi în situaţia de a vota împotriva mea. Am văzut şi ceva tristeţe în ochii unora. Nu sunt de acord că dacă epuizezi toate etapele statutare şi dialogul interuman cu preşedintele partidului, cu colegii taci", a spus Gabriela Firea.

Întrebată cine a votat împotrivă, aceasta a spus: "Au fost câţiva colegi, dl Stănescu, dl Ciolacu, dl Tudose, dl Negoiţă care nu cred că ieşise din sală. Au fost care au votat împotrivă sau s-au abţinut. Dl Paul Stănescu a rămas pe nedrept fără poziţia de de vicepremier şi ministrul al Dezvoltării Regionale. Cred că nu era cazul să pierdem atâtea ore. Se putea anunţa după prima jumătate de oră".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-19Parerea ta...

PSD
20 Noi 2018

firea tutuianu neacsu sa actioneze si impreuna cu parlamentarii lor sa provoace demiterea guvernului prin motiune de cenzura.ar putea sa demisioneze toti din psd si asa dragnea ar fi zero barat.dupa caderea guvernului dancila sa urmeze demiterea din functia de presedinte al camerei deputatilor si apoi demiterea din functia de presedinte psd.si la toate astea puscaria binemeritata pentru aceste psihopat dragnea liviu din saracia teleorman .apoi toti sclavii lui executati.
ANONIM
20 Noi 2018

Asa se intampla cand scroafa se urca in copac.....se crede buricul pământului....in realitate este o ștorfă a ....politici, venită din fundul moldovei....cu kilometrajul dat peste cap.....SICTIR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray