2020-02-26 20:19

Gabriela FIREA le răspunde liberalilor: „Niște pitici politici, care denigrează tot ce se construiește în Capitală!”

 |  15:12
Gabriela FIREA le răspunde liberalilor: „Niște pitici politici, care denigrează tot ce se construiește în Capitală!”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că liberalii care au participat la Conferinţa filialei PNL Bucureşti sunt "nişte pitici politici", afirmând că aceştia s-au adunat "să denigreze tot ce se face şi se construieşte în această perioadă în ţară şi în Capitală".

"Aş afirma mai degrabă că nişte pitici politici s-au adunat astăzi să denigreze tot ce se face şi se construieşte în această perioadă în ţară şi în Capitală. Am rămas cu totul surprinsă că au avut tupeul de neimaginat de a aborda subiectul situaţiei economice a RADET, câtă vreme aceasta a fost condusă 20 de ani de către membri PNL sau persoane recomandate de către PNL şi fostul PDL, ducând RADET-ul aproape în stare de faliment", a spus duminică Gabriela Firea, într-o intervenţie la Antena 3, informează Agerpres. Ea a adăugat că liberalii au fost la putere în Consiliul General al Municipiului Bucureşti peste 20 de ani în care au votat bugetele Primăriei, iar acum votează numai împotriva proiectelor Primăriei. "În Bucureşti au fost peste 20 de ani la putere în Consiliul general şi ei au votat şi bugetele, ei au votat şi proiectele, iar acum tot timpul votează împotrivă a tot ceea ce se întâmplă acum în Bucureşti. Cred că românii, inclusiv bucureştenii, nu apreciază nici limbajul suburban, nici atacurile insalubre, nici persoane care nu au nici moralitate, nici profesionalism, nici onestitate, niciun background, cum sunt unii dintre piticii politici care s-au exprimat astăzi la PNL", a mai spus Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-06Parerea ta...

COCINA PZDISTA LA DNA
06 Mai 2018

moldoveanka asta de la haznaua varanului o sa infunde puscaria pentru porcaiile facute in Ilfov
LEVST.
06 Mai 2018

sa fim seriosi... ce-mi este firea si pesedeul, ce-mi sunt liberalii? Toti sunt ahtiati dupa functii si castiguri nemuncite, insa fierea poate sta linistita, nu cred ca peneleul are vreo sansa in bucuresti, cea MAI COMUNISTA CAPITALA DIN LUME... si unde densitatea " intelectualilor" este sufocanta, si la propriu si la figurat, in sensul pentru economia tarii, bucurestiul suge -absolut fara niciun drept- cele mai exorbitante sume, din munca romanilor...Practica -in capitala- se intreprinde cel mai mare jaf posibil, savarsit impotriva intregii tari...
ANONIM
06 Mai 2018

BUCURESTIUL ESTE CEA MAI COMUISTA CAPITLA DI LUME ............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine