2020-04-08 13:06

Gabriela Firea s-a hotărât: Renunț la vinieta anti-poluare

 |  10:40
Gabriela Firea s-a hotărât: Renunț la vinieta anti-poluare

Gabriela Firea a anunțat, marți, că va renunța la introducerea vinietei Oxigen, ca urmare a reacţiilor venite de la cetăţeni.

Ea a menţionat, într-o conferinţă de presă, că în luna martie va supune dezbaterii Consiliului General al Capitalei un proiect de hotărâre care prevede anularea acestei taxe.

Primarul general a adăugat că nu abandonează proiectul ''Oxigen'', care va viza: plantări de arbori, achiziţii de maşini nepoluante, piste de biciclete, verificarea şantierelor de construcţii.

Firea a mai precizat că în cele cinci zile de consultare, pe parcursul cărora i-a invitat pe bucureşteni să se pronunţe în ceea ce priveşte vinieta Oxigen, postarea sa a avut 2,5 milioane vizualizări, 60 - 70% din regiunea Bucureşti-Ilfov. Din cele peste 60.000 de comentarii, 90% s-au pronunţat în defavoarea vinietei.

Potrivit primarului general, au fost transmise şi 5.000 de mail-uri, iar la sediul PMP au fost depuse 1.500 de petiţii împotriva restricţiilor de trafic şi a vinietei.

Totodată, au fost depuse 430 de plângeri prealabile din partea unor persoane fizice sau juridice la direcţiile de specialitate ale Primăriei Capitalei, vizând de asemenea anularea vinietei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

PARAIPAN
25 Feb 2020

Moldoveanca, consideră că asa zisa consultare pe FB la care cică ar fi percutat cca 80000 , este legală....Minte precum respiră...80000( mii)nu poate hotărî ptr cca 3000000( milioane)....II ESTE FRICAptr ca : 1... vin alegerile si o va lua in meclă 2. Este ilegală...ca si gardurile pe mijlocul străzilor si bulevardele. CHIAR ....A FACUT OARE CEVA LEGAL ??? Acum a umplut Bucureștiul de autobuzele din voluntari...Oare i.a scos din faliment?? Sau sunt autobuze poluante si dacă aplica taxa oxigen nu mai intrau în Buc ???
ALINA
25 Feb 2020

Nemernica împuțită
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine