2020-04-07 11:05

Gabriela Firea se consideră MUZA lui Orban: ”Îl provoc public la o dezbatere”

 |  17:13
Gabriela Firea se consideră MUZA lui Orban: ”Îl provoc public la o dezbatere”

Gabriela Firea îl provoacă „public” pe Ludovic Orban la dezbatere. Primarul general al Capitalei spune că dorește o dezbatere cu premierul României ca să demonstreze că este incompetent. „Cred că atunci când adoarme se gândește la mine și când se trezește la fel”, a declarat primarul general.

„Mi-aș dori o dezbatere în turul doi. Aceasta ar fi necesară și staff-ul domnului președinte ar trebui să-l sfătuiască să participe. De asemenea, eu îl invit la o dezbatere, îl provoc public pe domnul premier Orban, pentru că vrea să ne demonstreze că le știe pe toate și de regulă cei care vor să demonstreze că le știu pe toate sunt de fapt foarte superficiali și nu știu nimic. Sunt adevărate calamități la locul de muncă” a spus Gabriela Firea, conform Digi24.

„La instalarea tuturor miniștrilor a avut o referire la adresa mea. Se pare că îl inspir. Când adoarme se gândește la mine, când se trezește se gândește la mine. Sunt măgulită. Îl provoc la o dezbatere pe teme actuale pentru a vedea toată țara cât e de incompetent. A fost viceprimar, nu a făcut nimic, i-am studiat toate deciziile... Repet, o adevărată calamitate”, a adăugat Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

VETA
13 Noi 2019

a doua dancila----ce poti sa mai zici=-- se arunca-n ring!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine