2020-07-05 20:40

Gabriela Firea, SFAT pentru Ministrul Muncii: ”Eu intram în greva foamei pentru ALOCAȚII!”

 |  23:54
Gabriela Firea, SFAT pentru Ministrul Muncii: ”Eu intram în greva foamei pentru ALOCAȚII!”

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri că dacă era ministru al Muncii, intra în greva foamei pentru a influenţa majorarea alocaţiilor copiilor.

"Dacă eram ministru al Muncii, mă aşezam la uşa domnului premier Orban şi nu mai plecam de acolo, intram în greva foamei, să se majoreze alocaţiile copiilor. Cum poţi să fii ministrul Muncii şi să nu te intereseze un proiect atât de important, de vital (...), să nu te doară sufletul că pensionarii au avut un nivel de aşteptare pentru pensia minimă, au avut un nivel de aşteptare pentru punctul de pensie şi aşteptau 1 septembrie să se întâmple ce a promis PSD? (...) Ei răspund în şabloane, se vor mări pensiile, cum spune legea, dar legea poate fi modificată prin ordonanţă de urgenţă, deci e o manipulare prin omisiune. (...) Dacă eram ministrul Muncii, rămâneam la uşa premierului şi nu mai plecam de acolo, greva foamei, dacă nu mi se dădea promisiunea că se vor găsi bani (...) pentru majorarea alocaţiilor şi pentru pensionari", a spus Firea, la Antena 3. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-23

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

FIREA șI A SA MUNCA
23 Ian 2020

Tov. Gabriela Firea privește cum muncește turcul ! Turcia a inaugurat joi cel mai mare spital din Europa din capitala Ankara. Președintele Recep Tayyip Erdoğan a participat la ceremonia de deschidere a Bilkent City Hospital, care poate fi al treilea cel mai mare centru medical din lume care este construit deodată. Spitalul include o capacitate de pat de 3.633 cu 131 de săli de operație și 904 centre de tratament ambulatoriu. Spitalul din orașul Bilkent va primi 30.000 de pacienți și se va ocupa cu 8.000 de pacienți de urgență zilnic atunci când au capacitate maximă. O unitate medicală găzduiește, de asemenea, cel mai mare laborator al Turciei, împreună cu două heliporturi.
AFACEREAB
23 Ian 2020

In 2017 G.Firea a infiintat 22 de companii. Astazi sunt functionale 18. Cati oameni lucreaza in aceste companii? 4500 de persoane. 1500 doar la Compania Municipala Consolidari. Salariile? Evident mai mari ca in sectorul privat. Ajung la 7400 lei NET. Cu cati bani au fost capitalizate? Mai clar, cati bani a luat G. Firea . Televiziunile nu sufla o vorba. Florin Citu dezvaluie uriasele salarii din companiile lui Firea: „Asa isi bate joc de banii romanilor”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz