2020-07-10 16:24

Gabriela Firea și-a depus candidatura: Am buletin de Bucureşti...

 |  13:59
Gabriela Firea și-a depus candidatura: Am buletin de Bucureşti...

Senatorul PSD Gabriela Firea și-a depus miercuri candidatura la Primăria Generală a Capitalei, precizând că a strâns aproape 30.000 de semnături. Acesta a ţinut să sublinieze că are buletin de București, chiar dacă locuiește în Voluntari.

"Este o zi importantă pentru mine și sper să fie o zi importantă pentru toți tinerii care așteaptă un viitor mai bun atât pentru țară, cât și pentru București. Sunt convinsă că această campanie electorală trebuie să fie despre tineri, despre viitorul nostru și al lor, despre soluțiile pe care le au toți candidații pentru o viață mai bună în București. Cu ajutorul lui Dumnezeu, al bucureștenilor, pe care sper să-i conving în această campanie electorală, Capitala noastră va arăta cu totul diferit, nu va mai fi atât aglomerată, nu va mai fi atât de plină de mizerie, de poluare, de gropi. Sunt probleme care trenează de ani de zile și care și-ar fi putut găsi rezolvarea dacă în fruntea Primăriei Generale a Capitalei și alături de bucureșteni ar fi fost un primar ambițios, perseverent, deschis dialogului cu toți bucureștenii și cu toate instituțiile, cu reprezentanți de la Bruxelles pentru atragerea de fonduri europene", a afirmat Gabriela Firea, după depunerea candidaturii, transmite Agerpres.

Aceasta a ţinut să precizeze că, dacă va deveni primar, "rezultatele se vor vedea peste câteva luni", nu peste patru ani.

"Aglomerația din Capitală este una inacceptabilă pentru anul 2016, este una dintre prioritățile programului meu de guvernare locală. În primul rând, trebuie dezvoltat transportul public. Avem o flotă de 1.000 de autobuze Mercedes din care 30% sunt blocate în parcare, pentru simplul motiv că foștii primari nu au alocat fonduri pentru piese. (...) De asemenea, parcări la intrarea în Capitală, la gurile de metrou", a precizat Gabriela Firea.

Vicepreședintele PSD a ţinut să sublinieze că are buletin de București.

"Am venit acum 25 de ani în Capitală, am venit pentru a învăța, pentru a studia la facultate, am rămas pentru a-mi face o carieră în București și, de asemenea, pentru a-mi întemeia o familie. Am domiciliul în Capitală. (...) Soțul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de Capitală, așa cum am avut de peste 20 de ani. (...) Înainte de orice căsătorie mi-am făcut primul buletin de București când lucram la Radio Contact și condiția nu a fost aceea că m-am căsătorit pentru buletin de București, potrivit unui celebru film. Erau fete care se căsătoreau pentru buletin, la mine nu a fost cazul", a afirmat Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-20Parerea ta...

ANONIM
20 Apr 2016

CIOCIOLINELE DIN POLITICA ROMANEASCA TREBUIE ADUNATE INTR-O SINGURA FORMATIUNE POLITICA. Aceasta CHILOTAREASA cand era la ZIARUL FINANCIAR a comis aceleasi infractiuni ca si DAN DIACONESCU, pe baza carora s-a imbogatit. Este o mare excroaca.............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz