2019-07-15 21:35

Gabriela Firea, SMS de ultimă oră către Liviu Dragnea. Ce i-a CERUT liderului PSD

 |  21:24
Gabriela Firea, SMS de ultimă oră către Liviu Dragnea. Ce i-a CERUT liderului PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a povestit la emisiunea „Punctul de Întâlnire” la Antena 3, că a avut o discuție cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre faptul că unii consilieri generali PSD au refuzat să mai voteze proiectele municipale, după o presupusă întâlnire la sediul partidului cu președintele PSD.

Gabriela Firea a povestit că i-a cerut socoteală lui Liviu Dragnea pentru presupusa intenție de a o lăsa fără majoritate politică în consiliu.

"L-am contactat aseara prin SMS pe domnul Dagnea pentru a-i spune că am luat la cunoștință că au fost chemați câțiva consilieri generali PSD la domnia sa, în ideea să nu mai voteze în consiliu, iar Primarul General să rămână fără majoritate. Cred ca disensiunile politice nu ar trebui să afecteze viețile bucureștenilor. Sunt proiecte pe care nu le fac pentru mine, ci sunt benefice pentru bucureșteni. Sunt proiecte de infrastructură, de deblocarea traficului, educație sau sănătate. Am fost sunată de câțiva consilieri care mi-au spus că au fost la chemați la domnul Dragnea și care doreau anumite funcții ca să mai voteze. Din fericire, astăzi la ședință nu s-a întâmplat acest lucru. Urmaresc cu atenție acest lucru în continuare”, a declarat Gabriela Firea, conform DCNews. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-18Parerea ta...

ANONIM
19 Oct 2018

Ar vrea moldoveancă asta socoteala lui Dragnea... fraier sa fie sa i.o dea...eventual fie ea cânte la ea ....dar cred ca e sătulă de cantat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray