2020-08-11 17:05

Gabriela Firea: Sper ca PNL să-și desemneze sută la sută candidatul pentru Primăria Capitalei

 |  14:49
Gabriela Firea: Sper ca PNL să-și desemneze sută la sută candidatul pentru Primăria Capitalei

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, și-a exprimat speranța ca PNL să-şi desemneze "sută la sută" reprezentantul la alegerile locale din Bucureşti.

„Până acum știu câțiva dintre contracandidați. Nu îi știu pe toți. Eu sper ca în cel mai scurt timp și PNL, un partid istoric, un partid important din România să-și desemneze sută la sută candidatul. De altfel până marți este termenul limită de înscriere a candidaturilor atât pentru Primăria Generală, pentru Consiliul General, pentru consiliile locale, primari de sector și consilierii din întreaga țară. Este normal câteva zile, probabil, să mai existe puțină confuzie, dar sunt convinsă că PNL va clarifica această situație în perioada următoare De altfel, îmi doresc ca această campanie să fie despre proiecte, despre oameni, despre tineri și nu neapărat despre teme pe care le-am dezbătut în anii '90. Între timp am îmbătrânit cu toții sau, mă rog, suntem mai înțelepți, nu mai bătrâni", a afirmat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-20Parerea ta...

ANONIM
20 Apr 2016

Chilotareasa va face un Pandelion de Voluntari , cu toti mafioti din comert si Europa , Dorali , Niro .
PIRATU
21 Apr 2016

CHILOTAREASA cand era la ZIARUL FINANCIAR sub tutela faraonului a SANTAJAT FIRME SI PATRONI cu amenintarea ca VA SCRIE URAT DE EI daca nu COTIZEAZA.Din cotiztiile adunate excroaca a facut o mare FIRMA DE TAXIMETRIE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz