2020-04-08 12:56

Gabriela Firea, „UIMITĂ şi ȘOCATĂ” de CINISMUL unor politicieni, când era în spital: "Se interesau cât de grav sunt bolnavă..."

 |  17:35
Gabriela Firea, „UIMITĂ şi ȘOCATĂ” de CINISMUL unor politicieni, când era în spital: "Se interesau cât de grav sunt bolnavă..."

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuză că în perioada în care a fost bolnavă şi a fost supusă unor intervenţii chirurgicale din cauza unei afecţiuni digestive, au existat oameni politici care se interesau de starea sa pentru a vedea dacă mai poate fi luată în calcul” din punct de vedere politic.

„Problemele de sănătate au fost foarte grave şi, din păcate, şi acum am un gol în stomac şi mi se strânge sufletul când îmi aduc aminte că inclusiv oameni din rândul politic se interesau cât de grav sunt bolnavă şi dacă mă mai pot lua în calcul sau nu în activitatea politică, în viaţa politică. Nici eu nu ştiam – acum nu sunt ironică, chiar sunt sinceră – că sunt de temut pentru unii dintre politicieni şi mă căutau pe la spital şi încercau să pătrundă în documentele medicale să vadă cât sunt de grav bolnavă, sau alţi oameni din politic care spuneau să nu mai candidez la Primăria Capitalei pentru că sunt foarte bolnavă şi trebuie să-mi văd de sănătate. Nu este prea uşor să vezi astfel de lucruri”, spune Gabriela Firea, potrivit NEWS.RO.

Ea a adăugat că a fost „uimită şi şocată” de „cinismul” unor politicieni şi susţine că şi în perioada premergătoare alegerilor locale a auzit voci care au spus că ar trebui să nu candideze pentru că e bolnavă.

Gabriela Firea a precizat că acum este un om sănătos” şi că medicii i-au recomandat pentru afecţiunea digestivă pe care a avut-o să mănânce sănătos, să se odihnească, să reducă stresul, să facă sport. Firea a mai afirmat că i este greu să respecte indicaţiile legate de odihnă şi stres, dar că aleargă acasă pe o bandă pe care i-au oferit-o soţul şi fiii săi cei mari.

foto: capital.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-01Parerea ta...

SARMA BOBINATA ANALA
01 Mar 2020

da de unde,se interesau de unde sa-si cumpere si ei vibrator cu telecomanda la neveste
GASCA PATRICIENILOR
01 Mar 2020

Cum o mai suporta viara . A furat primaria si cetatenii , fara numar . Cit de curind cind se ingroasa dosarele , se da grav bolnava . La Socola
BEBICA
02 Mar 2020

TZOAPA CU BOBINA'N CUR A DAT IN BOALA LUI DRAGNEA . SI ANIMALUL ALA RECLAMA CA ESTE URMARIT DE MARTZIENI ...
CUCUVEAUA ROZ -BONTON
02 Mar 2020

Ce a furat ...case ,cum a facut al vostru alogen cat a fost primar ?A facut evaziune de 400 de mii de euro cum a facut al vostru homalau pe care l lingeti nonstop Sunteti niste scarbosenii drogate !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine