2020-05-27 03:16

Gabriela Firea, vești bune pentru bucureșteni: Când va fi gata unul dintre cele mai așteptate proiecte de infrastructură

 |  17:19
Gabriela Firea, vești bune pentru bucureșteni: Când va fi gata unul dintre cele mai așteptate proiecte de infrastructură

Gabriela Firea a anunțat termenul de finalizare a unuia dintre cele mai așteptate proiecte de infrastructură din Capitală. Astfel, lărgirea la patru benzi a Șoselei Fabrica de Glucoză din zona Pipera avansează rapid și ar putea fi gata în primăvară. Edilul precizează că suma aferentă acestui proiect se ridică la 48 milioane de lei, fără TVA.

„Lărgirea la 4 benzi a Șoselei Fabrica de Glucoză, din zona foarte aglomerata Pipera, avansează. Constructorul lucrează la modernizarea benzilor de circulație vechi. În perioada următoare, vor fi realizate lucrări de repoziționare a rețelei de gaze pe anumite zone și o parte dintre branșamentele necesare. Pe tronsonul nou construit, urmează finalizarea lucrărilor de la intersecția cu strada Intrarea Chefalului și a rețelei de iluminat public. Astfel, în funcție de condițiile meteorologice, lucrarea se va finaliza în această primăvară”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Primarul general precizează care este stadiul lucrărilor.

„După deschiderea circulației pe cele două benzi nou construite, lucrările s-au mutat pe bucata veche a șoselei. În mai puțin de o lună, au fost realizate lucrări de decopertare și desfacere a vechilor straturi de asfalt pe toată lungimea între Șoseaua Petricani – Nod A3 și Bd. Barbu Văcărescu. De asemenea, a fost realizată săpătura necesară îmbunătățirii terenului de fundare și o parte dintre lucrările necesare la rețeaua de apă și canal”, a completat Firea.

Edilul susține că costul actualizat pentru finalizarea lucrărilor menționate se ridică la 48 de milioane de lei, fără TVA.

„Proiectul noii șosele presupune lărgirea la 4 benzi, două pentru fiecare sens de circulație, a arterei de 1,8 km lungime, între Șoseaua Petricani – Nod A3 și Calea Floreasca. Fiecare bandă va avea 3,5 metri lățime, iar trotuarele vor include și o pistă pentru bicicliști cu o lățime de 1,5 metri pentru fiecare sens. Dirigenția de șantier este realizată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București. Executarea lucrărilor este realizată de asocierea Straco Grup - Tracon - Primacons Group, iar costul actualizat se ridică la circa 48 milioane lei fără TVA”, a adăugat Firea, în mesajul postat pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine