2020-02-17 11:18

Gabriela Firea: Voi merge la parada naţională şi voi sta în public

 |  08:00
Gabriela Firea: Voi merge la parada naţională şi voi sta în public

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că de 1 decembrie va merge la parada naţională şi va sta în public, alături de bucureşteni, deoarece nu a fost invitată la tribuna oficială.

''Mă voi duce la Arcul de Triumf, cu ceilalţi bucureşteni şi turişti, şi voi sta în public, fără să am această onoare şi demnitate de a sta la tribună'', a precizat Gabriela Firea.

Aceasta s-a declarat uimită de faptul că nu a fost invitată nici la parada naţională, nici la recepţia de la Palatul Cotroceni.

Gabriela Firea a mai spus că pe data de 1 decembrie, la ora 19.00, în Piaţa Constituţiei, va fi pornit iluminatul festiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-28Parerea ta...

ADRIAN
28 Noi 2016

sincer sa fiu, mie mi-e rusine cu tine la tribuna oficiala. Nu te duci la tribuna oficiala ca ti-e frica sa nu cada Arcul de Triumf peste tine matracuco, ca l-a consolidat Turcu :)))
A
28 Noi 2016

lasa ca-ti face Pandele o parada in voluntari si va simtiti bine. Defilati cu carpetele alea noi, mancati seminte de floare sau dovleac, beti bere la pet, la sfarsit spargeti pestii de pe televizor, de-astea de-ale voastre. In loc de fanfara va canta minune si salam.....
ESSTELA
28 Noi 2016

stimate domn ,am impresia ca pentru dumneata cuvantul bunul simt ,nu conteaza .sa-ti fie rusine de cele postate .
CROCODILUL FLAMAND
28 Noi 2016

CRIN HALAICU SI LIS DOI TZYGOINERI SECURISTI CARE ERAU DIN ACEEASI CLICA CU ILESCU...BOULE....CREIER SPALAT CU PERIA DE SARMA....A FACUT MA-TA UN AVORT AMBULANT
ANONIM
28 Noi 2016

Felicitari doamna primar locul dumneavoastra este intre oamnenii care v-au ales toata stima pentru dumneavoastra
GRECEA SAMANTHA
29 Noi 2016

Bravo pentru o primarita desteapta si harnica Dati le clasa la indivizii astia de la uniunea sabotati romania si PNL istilor fascisti si criminali
OLINIUC PAUL
29 Noi 2016

UNIUNEA Sabotorilor romaniei vanduti lui SOROS ASTA SUNT DL JOIAN NU MAI PRINDE AL 2 LEA MANDAT IN VECI
PAUL
29 Noi 2016

La aviatori,in loc de parasuta
FROICU CLARA
29 Noi 2016

De la aceasta sorginte le vine si ingamfarea peste masura si ura
HUIANU MIRCEA
29 Noi 2016

AVEM STRAZI CU NUME DE CRIMINALI ic brateanu a averescu etc
OCIN FARCAS
29 Noi 2016

Crin halaicu s a inscris in pnl ul vostru inca din 1990 si pana in ziua de azi a ramas PNL IST a FACUT SANGE IN BALEGA CAT A FOST PRIMAR PNL IST cELALALT LIA SAU CUM LO CHEMA A FOST TARANIST DECI de dreapta si a facut si el tot sange in balega LIS NU LIA
VALI
30 Noi 2016

Să vă fie rușine celor care a-ti folosit atâtea apelative.Dumneaei este o doamnă deșteaptă și respectată aleasă de bucureșteni cu 80%.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine