2019-12-11 22:14

Gabriela Firea vrea ca Victor Ponta să o susţină aşa cum a făcut-o ea în campania pentru prezidenţiale

 |  08:13
Gabriela Firea vrea ca Victor Ponta să o susţină aşa cum a făcut-o ea în campania pentru prezidenţiale

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că şi-ar dori ca Victor Ponta să o susţină în această campanie, „cel puţin aşa cum a făcut-o ea în cea penru prezidenţiale”.

„Fireşte că mi-aş dori ca domnul Victor Ponta să mă susţină în această campanie electorală, cel puţin la fel aşa cum am făcut-o eu în campania prezidenţială. Dar, vom vedea până la final ce se va întâmpla. Dar nu-mi place niciodată să oblig pe cineva. Şi cei de acasă mă ştiu.... Îi las pe fiecare să facă ceea ce doresc şi ceea ce simt în legătură cu mine. Pentru că, în special, de exemplu în politică mă bazez pe oameni, pe sprijinul lor şi mai puţin pe persoane cu funcţii înalte. Iar în ceea ce priveşte acasă la mine, de asemenea, mă bazez pe ceea ce pot eu să ofer, nu pe ceea ce pot să primesc. Mi-aş dori o susţinere din partea lui Victor Ponta. Sper să vină în perioada imediat următoare", a afirmat Gabriela Firea.

Aceasta a ţinut să precizeze că simte o susţine reală din partea altor colegi, precum Liviu Dragnea, Nicolae Bănicioiu, Georgian Pop, Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Marian Neacşu, Viorica Dăncilă şi Valeriu Zgonea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-11Parerea ta...

ANONIM
11 Apr 2016

PENTRU CA POLITICA ESTE O MARE CURVA CONSIDERAM CA E OBLIGATORIU CA TOATE CIOCIOLINELE DIN SISTEMUL POLITIC ROMANESC SA FACA PARTE DOAR DINTR-UN SINGUR PARTID POLITIC.
CROCODILUL FLAMAND
11 Apr 2016

CE ZICE PROXENETUL-SEF ASZTALOSH-MAGUREANU...ESTI "KUSHER" PENTRU BORDELUL DE LA PRIMARIE?...NEM TUDOM...TROMPETA DE BUFTEA...TRAILES BAHTALO...VORBESTE LIMBA MATERNA...SHOLDOVIANCA BOLSEVICA
CHILOTAREASA FACATOARE
11 Apr 2016

SA VEZI MAFIA CHINEZA SI ARABA , TIGANA , IN TOT BUCURESTIU . NUMAI CHILOTI PE TOATE GARDURILE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray