2020-02-21 15:20

Gabriela Szabo vrea să ajungă în Parlament. Firea i-a anunţat candidatura

 |  07:48
Gabriela Szabo vrea să ajungă în Parlament. Firea i-a anunţat candidatura

Președintele PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea, a declarat, duminică, că ministrul Gabriela Szabo va fi prima pe lista de candidați a social-democraților la Camera Deputaților în Ilfov.

„Szabo va fi prima pe lista de candidați ai PSD la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din noiembrie pentru județul Ilfov”, a afirmat Gabriela Firea, la Conferința extraordinară a Organizației Femeilor Social Democrate, potrivit Agerpres.

Ministrul Gabriela Szabo a precizat, la rândul său, că încearcă să își facă treaba cu demnitate și onoare şi speră că va fi aleasă anul viitor în Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-05Parerea ta...

HAZNAUA COMUNA
05 Oct 2015

Calca pe urmale lui Roxana Dragomir care a disparut , de la eliberarea lui plescoi . Citi hormoni a mai mincat si asta ?
CROCODILUL FLAMAND
05 Oct 2015

GABI SZABO MACAR E O SPORTIVA...A FACUT CEVA LA VIATA EI...DAR RESTUL DE L P-S-D NUMAI MAFIOTI SI SECURISTI DEVALIZATORI...AU NEVOIE DE UN FRAIER SA SE DEA "SARAC SI CINSTIT" CA SA TRAGA DUPA EL TOTI MAFIOTII SI BARONII ROSII...SPALATI SI RESAPATI...S-AU DAT CU DUFA SUPERWEISS IN CERUL GURII...SA NU MAI MIROASA A KAKAT....DIN CARE AU MANKAT 25DE ANI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine