2019-07-17 02:10

GAFA ZILEI: Ce mesaj comic a transmis Viorica Dăncilă

 |  00:16
GAFA ZILEI: Ce mesaj comic a transmis Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă începe să devină simpatică prin gafele pe care le face. După ce a confundat CEX-ul PSD cu "sex-ul", acum șefa PSD vorbește despre un "masaj" legat de justiție.

"Nu cred că e bine să suprapunem mesajele, un MASAJ legat de justiție... peste mesajele pe care le au candidații la președinția României", a spus Viorica Dăncilă într-un interviu acordat Adevarul Live imediat după votul de la moțiunea de cenzură.

Gafa nu e chiar întâmplătoare în condițiile în care justiția a fost un subiect fierbinte pentru PSD în epoca Dragnea, iar Dăncilă spune că nu vrea să mai audă de această temă.

La ședința Comitetului Executiv al PSD de săptămâna trecută, Viorica Dăncilă a spus "sex" în loc de "CEX", făcându-i pe toți cei de față să râdă în hohote.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

TURTUREANU
19 Iun 2019

Comici sunteti voi cu caricatura de babuina cea trecuta prin paturile sefilor ,cu orban betivu cu maimuta pe cap ,cu johanus cel cu paltonoiu si cu iubitul Pohontu Am auzit ca a trecut motiunea !
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Dăncilă a intrat în era Abramburicăi Una dintre măsurile anunțate recent de PSD, mai exact după ce Vasilica Viorica Dăncilă (VVD) a fost înscăunată șef al PSD, constă în acordarea de vouchere de 10 lei pentru fiecare elev care are o zi cu prezență integral la școală
01 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray