2019-10-20 09:14

GAFA ZILEI: Ce țări vecine a inventat Viorica Dăncilă

 |  00:14
GAFA ZILEI: Ce țări vecine a inventat Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a susținut un discurs cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea României la NATO, în care a făcut o nouă greșeală. Ea a evocat “aderarea la Alianţa Nord-Atlantică, în aprilie 2004, alături de ţările vecine şi prietene: Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia şi Slovenia.”

Premierul a luat parte la ceremonia militară organizată cu aniversarea a 15 ani de când țara noastră a devenit membră NATO și a 70 de ani de când Alianța Nord-Atlantică a luat ființă. Viorica Dăncilă și-a început discursul vorbind despre vecinii și prietenii României, incluzând aici state precum cele din zona baltică, Slovacia și Slovenia, țări cu care România nu se învecinează.

Prim-ministrul a mai vorbit și despre rolul pe care PSD l-a avut în aderarea României la NATO, lăudând guvernul condus de Adrian Năstase pentru “patriotismul, inteligenţa şi eforturile” care s-au concretizat prin includerea României în cadrul alianței militare, conform Știrile Pro TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM CRETIN PSIHOPAT
08 Apr 2019

Slovacia si SLovenia nu sunt tari vecine..BOU AVORTAT DE MA-TA IN WC CARE ESTI
@ANONIM CRETIN
08 Apr 2019

Lichea lingatoare si drogata Ce speri sa obtii daca denigrezi oameni nevinovati Cu ce mana dai cu aceia primesti Sari la gatul unui prim ministru competent doar pentru ca tu esti homo si ea este femeie Scarba!
ANONIM
13 Apr 2019

Gafa homalaului nu se compara cu nici o alta gafa Sa te culci cu Pohontu prin hoteluri este rusinea rusinilor Tu te pretinzi moral dar esti o curva masculina Iohanus curdefer
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray