2019-08-21 12:50

GAFA ZILEI: Cum s-a făcut de râs Liviu Pop....din nou

 |  20:24
GAFA ZILEI: Cum s-a făcut de râs Liviu Pop....din nou

Fostul ministru al Educației Liviu Pop, actual senator PSD și președinte al Comisiei de învățământ, a fost protagonistul unei noi greșeli de exprimare marți seara, în studioul B1 TV.

Situația a fost semnalată de senatorul USR Mihai Goțiu, care a fost în studioul B1 când Liviu Pop a făcut greșeala. Mai mult, ministrul Educației a insistat în greșeală.

„Aseară, în emisiunea de la B1 TV, în care am fost și eu invitat, încercând să atace USR, d-l Pop a început să vorbească despre o «PLANCARDĂ cât Casa Poporului».

Dacă o lăsa așa, poate o făceam uitată, dar când moderatorul emisiunii l-a întrebat care e forma corectă, d-l Pop a insistat că ”PLANCARDĂ» ar fi varianta bună, ba chiar l-a și trimis la DEX pe un alt invitat. Spre ghinionul său, DEX-ul nu răspunde (încă) la comenzile politice ale PSD și se încăpățânează să menționeze două forme «PLACARDĂ» sau «PANCARTĂ».

Și cel puțin așa o să rămână atâta timp cât DEX nu va ajunge să fie editat și tipărit la Editura Didactică și Pedagogică (dar, sincer, mă aștept și la asta – că la câte gafe comit, pe bandă rulantă, miniștrii și premierii PSD, o să ne trezim și cu o variantă de DEX dată în grija EDP 

GAFA ZILEI: Cum s-a făcut de râs Liviu Pop....din nou
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray