2020-02-19 13:01

Geoană: Rămân alături de PSD. Ce spune despre planurile sale imediate

 |  13:30
Geoană: Rămân alături de PSD. Ce spune despre planurile sale imediate

Mircea Geoană, fostul președinte al PSD, a spus miercuri că rămâne fidel social-democraţiei şi încurajează ''nevoia PSD de a depăşi o perioadă grea'', dar deocamdată nu doreşte să revină în ''politica militantă''.

"Inima mea va rămâne întotdeauna fidelă social democraţiei, ideilor progresiste şi valorilor democratice europene. Înţeleg şi încurajez nevoia PSD de a depăşi o perioada grea care, netratată cu curaj şi responsabilitate, are potenţialul de a pune sub semnul întrebării soarta acestui mare partid românesc. Rămân alături de foştii mei colegi şi colege, însă planurile mele imediate nu includ revenirea în politica militantă", a precizat Geoană pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a declarat că toţi oamenii de bună-credinţă care doresc să vină sau să revină în Partidul Social Democrat "vor fi întotdeauna bineveniţi".

"V-am spus un lucru, faptul că vrem să deschidem larg porţile şi cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi. Bineînţeles că şi Mircea Geoană şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD vor avea... Eu îmi doresc ca toţi oamenii de bună-credinţă (să revină - n.r.) care, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de PSD", a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament, întrebată dacă fostul preşedinte al social-democraţilor Mircea Geoană ar putea "să fie recuperat de PSD".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mai 2019

pai voi i-ati scos porecla "prostanacul' lui GEOANA...pana una alta GEOANA stie limba romana.stie limbi straine,stie foarte multe chestii nu e deloc prost.Daca l-as compara pe GEOANA cu alti PSD-isti CIUMA ROSIE nu stiu care e de fapt "prostanacul" dar in niciun caz nu e GEOANA.Si ca fapt divers PSD -ul lui Vacaroiu nu avea loc de prosti pentru ca nu prea era loc de prosti pe acolo nu erau promovati.Doar ca ei si-au folosit inteligenta la tot felul de chestii impotriva Romaniei,aparent era vorba de "coruptie" sau de "incompetenta" dar adevarul e cu totul altul.Ei lucrau dupa un MASTER-PLAN facut de altii care si-au dorit sa acapareze complet Romania si grupul NAsTASE le-a executat ordinele la cei de afara Recent a dat chiar si PUTIN o declaratie pe tema asta si a spus ceva de genul anii 1990 au fost condusi de niste baieti cu costume negre care veneau de la FMI si Banca Mondiala si partidele din toata Europa sau Rusia (mai ales FRANTA) trebuiau sa le execute ordinele la "baietii cu costumele negre" .Eu cred ca Putin a spus adevarul si ca se potriveste si pentru anii 1990-2000 cand au fost marile jafuri bancare si privatizari mafiote...indiferent ce votai tot un drac era,se fura pe rupte cu ordin de la FMI si Banca Nationala.Toate razboaiele au plecat de la chestiile astea cu bancile
POLITICIAN DE GARA DE NORD, NU
29 Mai 2019

"Am nevoie de câteva zile sa ma liniștesc." In finalul declarației de rămas bun, Geoana a avut un mesaj de impact și pentru liderii PSD din sala care votaseră excluderea sa : "Pot sa le spun celor din sala de execuție : Adio tovarăși, pe curând prieteni!". Prieteni au trecut ani! Ma mira faptul ca dl.Mircea nu a înțeles miza discuțiilor din aceasta perioada 2019
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine