2020-08-12 12:58

George Maior i-a înaintat lui Klaus Iohannis demisia de la conducerea SRI. Preşedintele a acceptat-o

 |  13:39
George Maior i-a înaintat lui Klaus Iohannis demisia de la conducerea SRI. Preşedintele a acceptat-o

Directorul SRI, George Maior, i-a înaintat, marţi, demisia de la conducerea Serviciului, preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a acceptat-o, informează Administraţia Prezidenţială.

"Directorul Serviciului Român de Informaţii, domnul George Maior, şi-a înaintat demisia de la conducerea SRI Preşedintelui României, marţi, 27 ianuarie Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a acceptat demisia", se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis declara, la începutul lunii ianuarie, la Adevărul Live, întrebat dacă ia în calcul numirea unor noi şefi la SRI şi SIE, că săptămânile viitoare va analiza această chestiune şi va comunica concluzia.

”Săptămânile următoare voi analiza această chestiune şi voi comunica concluzia, pentru că nu o am”, a afirmat preşedintele Iohannis, întrebat dacă ia în calcul schimbarea şefilor SRI şi SIE.

Chestionat dacă directorul SRI, George Maior, ar trebui să îşi continue mandatul sau ar trebui schimbat, în condiţiile în care acesta a anunţat că îşi depune mandatul la dispoziţia noului preşedinte, Klaus Iohannis a spus: ”Cred că e o discuţie puţin artificială. Postul este ocupat, SRI funcţionează în parametri buni, nu văd de ce ar trebui să forţăm o astfel de discuţie. Chiar nu simt nevoia de a face din asta o temă”.

În data de 5 noiembrie, directorul SRI, George Maior, a afirmat că la învestirea noului preşedinte îşi va prezenta mandatul, spre evaluare.

"La momentul învestirii noului preşedinte al României îmi voi prezenta, spre evaluare, mandatul de director al SRI. Este o datorie de onoare şi un obiectiv profesional legitim, după 8 ani în fruntea Serviciului Român de Informaţii. Până la acel moment şi atâta timp cât voi ocupa această funcţie, nu manifest şi nu confirm interesul pentru un anume rol profesional viitor", a precizat George Maior, într-un comunicat de presă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-27Parerea ta...

ANONIM
27 Ian 2015

Grorge MAIOR ( PSDIST ) cumatru lui PONTA trebuie sa raspunda cum a ajuns GREBLA - fara integitate si moralitate judecator la CCR? Cate facturi de genul acesta GREBLA mai exista in viata publica romanerasca-marlaneasca?
CRISTESCU
27 Ian 2015

urmeaza ponta? daca nu demisioneaza oricum nu-l mai baga nimeni in seama, se baga singur, iar vanghelie si geona il baga pe unde a iesit!
CROCODILUL FLAMAND
27 Ian 2015

BigBrother vrea sa vada cum plange Maior pe umarul lui Udrea.......in direct la OTV cu Dan Diaconescu
DA, DAR L-A LASAT
27 Ian 2015

interimar pe alt odios - COLDEA! Mamaaa, mamaaaa...asta parca-i si mai si....
CROCODIL DE COTROCENI
27 Ian 2015

De 8 - 10 ani ae fura in draci si el stringea hirti care vrea , dar era intors cu spatele si vata in urechi . Sa fie ales SORIN OVIDIU VINTU el are arhiva mai mare ca ei . Se pupa cu Udrea pe dinti si sugea la tita ei . Zice ca nu o cunoaste . Sa citesca Filiera BLAGA din Vreau Dreptate poate invata ceva de la filiera lui , din Ardeal , Romgaz-Medias si hotel in Austria . Iar ei faceau afaceri pe spatele nostru cu gazele .
CROCODILUL FLAMAND
27 Ian 2015

Maior mai exact a spus "DACA NU NE LASATI SA FURAM MILIARDE DE EURO ORGANIZAM NISTE ATENTATE(TICTACTICTAC) SI DAM VINA PE CINE VREM NOI"
CROCODILE!
27 Ian 2015

Gurile 'rele' spun ca A FOST DEMISIONAT din pricina de EADS...
CROCODIL DE COTROCENI
27 Ian 2015

Si pune o strecuratoare la fund , da un pirt si zice : Ghiceste prin ce gaurica a trecut pirtu ?????? Ia acoperit pe Blaga , Boc , Antonescu , Cocos - Udrea , si-a luat malaiu .
CROCODIL
30 Ian 2015

ha , ha , ha , SEFI NUMITI DE BATALIA FUSTELOR TANGA , RISUL CURCILOR . HA , HA , HA ,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz