2020-02-28 21:27

George Maior, la Casa Albă. Ambasadorul şi-a prezentat scrisorile de acreditare președintelui Barack Obama

 |  09:04
George Maior, la Casa Albă. Ambasadorul şi-a prezentat scrisorile de acreditare președintelui Barack Obama

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii (SUA), George Cristian Maior, și-a prezentat joi scrisorile de acreditare președintelui Barack Obama. Cu această ocazie, Maior i-a vorbit lui Obama despre simpatia pe care o au românii față de SUA.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul ceremoniei, George Maior a menționat importanța Parteneriatului Strategic pentru secolul XXI între România și SUA pentru relațiile dintre cele două țări.

"Parteneriatul Strategic este un pilon de bază pentru politica externă și de securitate a României. Sprijinul SUA a ajutat România pe drumul democratizării, al respectării drepturilor omului și statului de drept, făcând din țara noastră un model pentru țările din regiune", a afirmat ambasadorul George Maior.

Acesta a ţinut să precizeze că România reprezintă o insulă de stabilitate pentru flancul estic al Alianței Nord-Atlantice.

Printre priorităţile mandatului lui George Maior se numără „dezvoltarea cooperării în domeniul securității, întărirea dimensiunii economice și a schimburilor comerciale, încurajarea investițiilor și a transferului de tehnologie, consolidarea securității energetice, precum și intensificarea cooperării în domeniul educației și inovației”.

George Maior a mai afirmat, în cadrul ceremoniei, că "România are un angajament ferm pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, vital pentru atragerea investițiilor americane și creșterea schimburilor comerciale". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-18Parerea ta...

TARTORUL
18 Sep 2015

Si a predat toata arhiva secu .
CROCODILUL FLAMAND
18 Sep 2015

SI CE SCRIA ACOLO...SEFU...SUNTEM CAPITALISTII DE CUMETRIE CARE AM CIORDIT CU UDREA...VREM SA NE LASATI AVERILE IN PACE...THE BIG LYCURICI....AVEM ACTIUNI LA OMV...BCR...TOT CE S-A PRIVATIZAT AVEM COMISIOANE IN VIENA,MONACO,PANAMA...ETCETERA...NU MAI PUNETI F-B-I UL PE NOI CA SUNTEM CIORDITORII KUSHER...OAMENII LUI TONY BLAIR...TZAPTZARAP-MANKTZASHHH...TRAILES BAHTALO
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine