2019-12-14 03:53

George Maior: România are o contribuţie deosebită în teatrele de operaţii externe

 |  10:49
George Maior: România are o contribuţie deosebită în teatrele de operaţii externe

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, a afirmat, la Washington, cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, că ţara noastră are o contribuţie deosebită în teatrele de operaţii externe, potrivit unui comunicat de presă al ambasadei României în SUA.

George Maior a apreciat importanța Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, arătând contribuția deosebită pe care țara noastră o aduce în teatrele de operații externe.

„Întreg spectrul politic din România a fost de acord cu creșterea procentului din PIB alocat cheltuielilor pentru apărare, într-un context internațional și regional deosebit de complicat. Acest lucru ne va permite să continuăm modernizarea apărării și întărirea operațională a structurilor Armatei, pentru a putea face față noilor provocări', a afirmat ambasadorul George Maior.

Oficialul a mai precizat că operaționalizarea facilității de la Deveselu până la sfârșitul anului 2015 reprezintă o dovadă clară a capacității României de a se încadra în ansamblul măsurilor de protecție ale NATO în regiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray