2020-08-04 20:42

George Scutaru, eliberat de preşedintele Klaus Iohannis din funcţia de consilier prezidenţial

 |  14:08
George Scutaru, eliberat de preşedintele Klaus Iohannis din funcţia de consilier prezidenţial

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial pentru securitate naţională a lui George Scutaru. Şeful statului a decis înlocuirea acestuia cu Ion Oprişor, care deţinea funcţia de consilier de stat la Secretariatul CSAT.

George Scutaru a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial pe 22 decembrie, când preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a sa în funcţia de consilier prezidenţial. alături de Sorin-Dan Mihalache, Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Ștefan Marinescu şi Tratiana Niculescu Bran.

În locul lui George Scutaru va veni Ion Oprişor, care până în acest moment a deţinut funcţia de consilier de stat la Secretariatul CSAT, încă din mandatului fostului preşedinte, Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-06Parerea ta...

CROCODIL DE TABLA
08 Mar 2015

Un bagabont cu facultatea de istorie , ceva cu strimbul de Cristoiu , lucrind mai demult cu el si facut general . Are ceva urme pe la Rusi si masa cu Oprisan , sa-i dea decrete de gratiere . A facut bine ca nu a dat mina cu el si la dat afara .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz