2019-07-17 23:39

Gest INEDIT: Deputații USR au venit la ședință cu MĂȘTI pe față

 |  17:02
Gest INEDIT: Deputații USR au venit la ședință cu MĂȘTI pe față

Deputaţii USR au intrat, luni, în prima şedinţă de plen din sesiune, purtând măşti medicale, preşedintele partidului Dan Barna, precizând că acest gest este solidaritate cu “zecile de mii de românii care au fost gazaţi şi bătuţi” la mitingul din 10 august.

“Gestul nostru este un gest pe care îl considerăm firesc de solidaritate cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD, la ordinul lui Liviu Dragnea, evident şi încercarea de muşamalizare pe care o vedem că se construieşte uşor în fiecare zi. Nu trebuie să rămână aşa. USR în cadrul acestui parlament şi contăm pe întreaga opoziţie vom pune o presiune constantă pe clarificarea responsabilităţilor pentru că faptul că Liviu Dragnea a decis să-i gazeze pe români în încercarea de a transforma România în stat autoritar. Este un lucru care nu trebuie să rămână aşa. Şi purtăm aceste măşti în dorinţa de a arăta Românilor ce s-a întâmplat şi a arăta că noi, USR, şi toţi cetăţenii merită să fie reprezentaţi corect în acest Parlament şi purtăm acest mesaj al revoltei şi a sentimentului de neacceptat că organele unui stat, jandarmeria, a putut să bată şi gazeze cetăţenii unui stat pe care îl considerăm democratic”, a declarat Dan Barna, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

CARDAN
03 Sep 2018

MAI BINE VENEAU CU MITRALIERE SI CIURUIAU TOATE JIGODIILE PSDISTE .
MAFIA BOLSEVICA
03 Sep 2018

Realizarile GIO draknea -mascariceanu. : inflatie5,6% , robor maxim istoric , scumpirea gazelor cu 5,6% supraacciza la combustibil, 59 de copii morti de rujeola in spitale cu manageri pusi politic de psd si tot atatea familii distruse , 18000 de PFAuri inchise de mafia psd, invatamant cu manuale tiparite gresit de clientela psd , taxele locale marite , spitale fara medicamente , datoria externa a Romaniei dusa la peste100 miliarde euro , lipsa bani de PENSII SI SALARII , pensii speciale pentru mafie , indemnizatii nesimtite pentru alesi locali , pesta porcina scapata de sub control , amestec abuziv in justitie pentru scaparea borfasilor psd de puscarie etc.
ANONIM
03 Sep 2018

Cum vin homalaii !!Nu mai stiu ce sa nascoceasca Bai homo la munca bai lighioane proaste!
TRAIANU
04 Sep 2018

Pentru "cardan, mafia bolsevica" si alti pupini de dilimani - bine ca si-au pus masti sa nu li se vada mutrele dubioase de consumatori de produse intezise sau expirare ! Special "cardan" =ai rudimentul de creieras ciuruit de rugina si atins de pesta porcina !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray