2020-08-12 16:23

Gheorghe Bolintineanu este noul președinte al PSD Ilfov

 |  15:12
Gheorghe Bolintineanu este noul președinte al PSD Ilfov

Așa cum era de așteptat, conferința de alegeri a PSD Ilfov, desfășurată sâmbătă la Snagov, în prezența liderului PSD, Liviu Dragnea și a altor personalități ale partidului, a consfințit victoria fără echivoc a lui Gheorghe Bolintineanu, care este, începând de astăzi, președinte ”plin” al PSD Ilfov, după ce, timp de cinci luni - de la dizolvarea Biroului permanent al organizației - acesta a fost președinte interimar.

Noul președinte al social-democraților ilfoveni a fost ales cu majoritatea covârșitoare a voturilor celor peste 500 de delegați ai organizațiilor locale.

Aleşii locali sociali-democraţi din Ilfov i-au promis preşedintelui PSD că vor câştiga la următoarele alegeri locale Consiliul Judeţean, dar i-au cerut lui Liviu Dragnea să promită că va câştiga, la rândul său, alegerile prezidenţiale. La rândul său, preşedintele filialei PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, prezent la eveniment, a subliniat, cu acest prilej, că Bucureştiul şi Ilfovul trebuie să fie un "corp comun":

”Gigi Bolintineanu îmi este prieten şi sper din tot sufletul ca astăzi dumneavoastră să îl alegeţi preşedinte. (...) Şi, cel mai important lucru, şi trebuie să ne gândim serios la acest lucru este faptul că Bucureştiul şi Ilfovul trebuie să fie un corp comun.

Împreună trebuie să facem ceea ce oricum facem pentru România, avem cea mai mare pondere în tot ceea ce reprezintă economia acestei ţări, şi cred că trebuie să fie şi un semnal pentru competitorii noştri politici să înţeleagă că Bucureştiul şi Ilfovul dau ora exactă în politica României" Gheorghe Bolintineanu a fost felicitat de colegi și invitați, în frunte cu președintele Liviu Dragnea și a promis că va face tot ce îi stă în putință ca PSD Ilfov să obțină rezultate cât mai bune la apropiatele alegeri europarlamentare, dar și pentru ca oamenii din județ să aibă o viață cât mai bună.

Pentru PSD Ilfov, alegerea lui Gheorghe Bolintineanu este, fără îndoială, un câștig, iar social-democrații din județ au toată încrederea în noul lor lider.

Foto: Agerpres


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz