2019-11-20 20:11

Gheorghe Falcă, despre stenogramele PNL: Discutăm în interiorul partidului. Proiectul politic al PNL este mesajul pentru cetăţeni

 |  12:01
Gheorghe Falcă, despre stenogramele PNL: Discutăm în interiorul partidului. Proiectul politic al PNL este mesajul pentru cetăţeni

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă a declarat, luni, că problema stenogramelor discuţiilor în care lideri ai vechiului PNL exprimă critici la adresa foştilor democrat-liberali, va fi discutată în interiorul partidului. Falcă a ţinut să precizeze că „proiectul politic al PNL" este mesajul pentru cetăţeni.

"Se va discuta în interiorul partidului (...) Mesajul nostru pentru cetăţeni şi politica reală este proiectul nostru politic. La consiliul naţional de coordonare se va vedea forţa noastră politică", a afirmat Gheorghe Falcă, care a ţinut să precizeze vechiul PNL şi fostul PDL "nu sunt parteneri, sunt împreună" în PNL.

Stenograme ale unor discuţii între lideri ai vechiului PNL, care au avut loc la Bistriţia şi în care sunt exprimate critici la adresa partenerilor din fostul PDL au fost publicate la sfârşitul săptămânii de un site.

"Noi fără PD nu câştigam preşedintele. Ne-am ţinut de nas şi am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deştept, chiar dacă în Bistriţa e puţin altfel. Un lucru deştept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară, în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Preşedinţie al partidului şi ei ne-au dat sediul, locaţia în care să funcţionăm. Gândiţi-vă că avem 28 de judeţe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obţine. Eu vă spun că le-am dat şi iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!", a afirmat în discuţii , conform stiripesurse.ro, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu.

La discuţiile redate în stenograme au participat şi co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, precum şi secretarul general al PNL Marian Petrache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray