2020-06-05 09:37

Gorghiu cere premierului să anunţe că va implementa recomandările GRECO: Mă aştept să termine cu politica struţului

 |  11:23
Gorghiu cere premierului să anunţe că va implementa recomandările GRECO: Mă aştept să termine cu politica struţului

​PNL face apel la premierul Viorica Dăncilă să anunţe că va implementa recomandările din rapoartele GRECO, declară la RFI senatoarea liberală Alina Gorghiu. ”Mă aştept să termine cu politica struţului, cu plimbările de pe plaja de la Sulina, că tratamentul la mare cu picioarele în nisip nu ajută statul de drept”, comentează ironic Gorghiu.

GRECO a criticat autorităţile române pentru progresele insuficiente în combaterea corupţiei. Grupul Statelor împotriva Corupţiei cere desfiinţarea secţiei speciale de anchetare a magistraţilor.

Alina Gorghiu face un apel la prim-ministru ”să anunţe angajamentul ferm că recomandările GRECO vor fi implementate în cel mai scurt timp”.

”Faptul că există astfel de rapoarte înseamnă un sprijin pentru România, un avantaj, pentru că ne ajută să înţelegem ce trebuie modificat în legislaţie, pentru a reveni la standardele pe care UE ni le impune”, consideră Gorghiu.

Senatoarea PNL critică ”atitudinea nocivă” a PSD în privinţa legilor justiţiei:

”Ce mă frământă pe mine în acest moment e atitudinea PSD de tipul: nu mai vrem să facem nimic referitor la justiţie. Consider că e o atitudine nocivă şi pot trage concluzia că PSD doreşte să conserve ceea ce s-a greşit (...). Nu poţi să te porţi ca un copil mic, care îşi ia jucăriile şi pleacă, în momentul în care te supără ceva”, argumentează ea.

Alina Gorghiu o ironizează pe Viorica Dăncilă: ”Sper ca doamna Dăncilă să priceapă că avem obligaţia să transpunem acest raport şi să-l luăm în discuţie de urgenţă în Parlament, să exprimăm opinii şi să le transpunem în legislaţie (...). Mă aştept să termine cu politica struţului, cu plimbările de pe plaja de la Sulina, că tratamentul la mare cu picioarele în nisip nu ajută statul de drept”.​


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ- BONTON
11 Iul 2019

POLITICA strutului o faceti voi cand mintiti pe toate drumurile, cand ,in loc sa informati pe membrii acestei comisii despre marea porcarie pe care ati girato impreuna cu sri dna si presedintele vostru alogen sasDe ce acest alogen nu da socoteala pentru marsaviile si hotiile sale Tu esti contra omului de rand ,si aperi coruptia din justitie SIKTIR!
CUCUVEAUA ROZ -BETON
11 Iul 2019

De ce nu i informezi pe acesti membri ai comisiei..,, ELGRECO'' despre faptul ca procurorul sef Lazar impreuna cu presedintele vostru ( pe care l ati plantat impreuna cu serviciile ca pe un ficus) au dosit dosarele acestui mare ,,om de stat ''De ce acest individ care ar trebui sa fie un exemplu ,se preteaza la asemenea magarii nedemne pentru un presedinte De ce nevasta sa ,care este o infractoare nu raspunde in fata legilor din RomaniaComisia voastra ,,elgreco ,,ar trebui sa fie informata corect si nu mintind o Procedand astfel nu faceti decat sa va aparati voi hotii vostri in frunte cu iohanus si sa i condamnati pe adversarii vostrI ,tante zgripturoaica mincinoasaSIKTIR CA PROVOCI DEZGUST SI SCARBA !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine