2019-05-26 01:03


Gorghiu, despre punerea sub acuzare a lui Iohannis pentru înaltă trădare: Doar o persoană isterică şi paranoică se poate coborî atât

 |  15:14
Gorghiu, despre punerea sub acuzare a lui Iohannis pentru înaltă trădare: Doar o persoană isterică şi paranoică se poate coborî atât

După ce Liviu Dragnea a anunţat că documentul de punere sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este deja scris, senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că anunţul liderului PSD reprezintă o “hidoşenie la cel mai înalt nivel” şi doar o persoană “isterică şi paranoică” se poate coborî la un asemenea nivel. Gorghiu a mai scris că nu este nimic nou în faptul că Dragnea a dezvoltat “o obsesie” din a-l vedea pe preşedintele Klaus Iohannis plecat, iar acuzaţiile arată faptul că liderul PSD este “suficat în propriile promisiuni mincionase.”

"Hidoșenie la cel mai înalt nivel este calificativul pe care orice om de bună-credință îl poate da războiului politic declanșat de către Liviu Dragnea la adresa președintelui Klaus Iohannis. Doar o persoană isterică și paranoică se poate coborî într-atât încât să regizeze o acuzație ridicolă împotriva președintelui României pentru că acesta refuză să fie nepăsător la un sistem de guvernare care îndreaptă statul spre faliment sigur.

Nu este nimic nou că liderul PSD a dezvoltat o adevărată obsesie din a-l vedea plecat de la Palatul Cotroceni pe dl Iohannis, însă absurditatea acuzațiilor arată gradul de disperare al lui Dragnea, sufocat în propriile promisiuni mincinoase și care vede cum fotoliul prezidențial la care aspiră de mult timp devine un orizont mult prea îndepărtat", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că documentul pentru punerea sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este finalizat, dar că încă PSD şi ALDE nu au luat o decizie în această privinţă.

Dragnea a susţinut însă că există multe elemente pentru care Klaus Iohannis poate fi acuzat de înaltă trădare. "Sunt multe acţiuni ale lui Iohannis care pot îmbrăca forma trădării. Nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu e imposibil. Sunt acţiuni care au adus deservicii României", a spus liderul PSD, la Antena 3.

Conform articolului 96 din Constituţie, Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare. Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută. De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a mai spus că Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie, referindu-se la banii pe care şeful statului i-ar fi câştigat ilegal din închirierea unei case la Sibiu şi ar trebui să îi returneze. "Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie. Nimănui nu poate. Ca să discutăm foarte clar. Statul român aşteaptă de câţiva ani de zile să primească câteva sute de mii de lei sau de euro, mi se pare, de la familia Iohannis, iar el trebuie să răspundă pe partea penală, după ce a răspuns pe partea civilă. De fapt, pe partea civilă n-a răspuns, pentru că n-a dat banii", a afirmat Dragnea. În această chestiune, preşedintele PSD a menţionat că şeful statului poate fi anchetat. "Constituţia spune că nu poate fi trimis în judecată, nu că nu poate fi anchetat", a mai spus Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-06

TAGURI: Alina Gorghiu, PNL, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Aug 2018

Ce echidistanta este Alinuța care se joacă cu puța...si debutează prostii....dar javra cere cere numai demisia...care vede numai trădări...cate vede totul in negru si reclama toata ziua la CCR...OARE ACEASTA JIGODOE CUM ESTE ...NU ESTE CUMVA PARANOICA IN SETEA DE PUTERE?? NU ESTE ISTERICA ??? Alinuța vezi gunoaiele de la voi si apoi faceti curățenie la altii
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Aug 2018

PNL si celelalte partide din opozitie ar trebui sa ajunga la o pozitie si declaratie comuna in legatura cu diversiunea condusa de Dragnea la adresa presedintelui Johannis......deja au depasit limitele normalului cu minciunile si jignirile Daca si-au pus ca si obiectiv suspendarea presedintelui au in Parlament destui sa voteze asa ceva,dar la votul popular vor pierde 100%...si probabil acolo se va ajunge,la suspendare si ulterior anticipate parlamentare
@ CUCUVEAUA....
06 Aug 2018

MUY BIEN CUCUVEA ...PNL.ISI .SI JOGDIA CEA STERPA
CUCU -VEAUA
06 Aug 2018

Omul vostru de la Cotroceni este bolnav mintal ,hot si evanionist nu tace Hotul striga hotii !
ANONIM
06 Aug 2018

Ce ma distreaza vuvuzeaua asta Pana acum tipa si scotea tot felul de minciuni ca o adevarata fiinta nebuna si paranoica Acum s a mai potolit ca are un copil care incepe sa si dea seama ce mama isterica are ,dar tot ma sare la gatul adversarului cu jigniri care li se potrivesc lor manusa Iohannis urla la primul ministru al Romaniei de parca ar tipa la'' duomna carmen''acasa ca nu i plac galusteleTipa la domnul Dragnea de parca ar tipa la argatul de la casele saleCand vezi ca un individ tot tipa si urla chiar daca nu are vre un motiv ,nu ti vine sa l pocnesti intre becuri Iohanus asta cu muian de femeie gigant se comporta ca o soacra nebuna ,ameninta si jigneste
ANONIM
06 Aug 2018

Cine este isteric tanteo ? Rau ai ajuns daca delirezi De fapt ce nu va convine TANTEO?! faptul ca nu puteti ajunge la guvernare ? faptul ca un partid ales prin vot chiar vrea sa faca ceva in tara asta? Va mananca invidia ,pentru ca nu sunteti in stare de nimic bun !.Asa este tanteo vipera mincinoasa?Sigur ,asa este Va doresc sa ajungeti sa roadeti copaci si bucati de stanca dar sa invatati cum se faceti politica tanteo ,pentru ca nu stiti iar rautatea va orbeste tanteo nebuna!
ANONIM
07 Aug 2018

LATRA DI NOU CATEAUA DOAR ATATA STIE BINE CA- I ARASI BORTOASA VOM SCAPA PUTIN DE EA
ANONIM
07 Aug 2018

Mama proștilor iar este gravidă....alinuta...iar ti.ai luat de la gura....
Random imageUltimele stiri


STARBAG