2019-11-12 21:33

Grațiela Gavrilescu se SCUZĂ: ”Întârzierea bugetului nu este VINA Guvernului”

 |  16:56
Grațiela Gavrilescu se SCUZĂ: ”Întârzierea bugetului nu este VINA Guvernului”

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat sâmbătă la Antena 3 că întârzierea bugetului nu este a Guvernului, subliniind că în cel mai scurt timp va exista proiectul, deoarece Parlamentul își începe activitatea în 4 februarie. Gavrilescu a spus că e nevoie de răbdare, fiind convinsă nu vor fi probleme cu bugetul.

„Această întârziere nu e a Guvernului României. Eu cred că imediat, în cel mai scurt timp, vom avea și buget, ținând cont că Parlamentul va începe activitatea la 1 februarie, iar în primele săptămâni să îl putem avea aprobat. Eu cred că un pic de răbdare să avem. Eu am încredere în ce spune Ministrul Finanțelor. Eu sunt convinsă că nu va fi niciun fel de problemă, iar când vom avea buget, toate ministerele se vor apleca extrem de repede pentru a avea bugetele în așa fel ca proiectele să fie demarate. (...) Nu e absolut niciun fel de problemă legată de achiziții”, a declarat Gavrilescu, potrivit Mediafax.Administrația Prezidențială a transmis, în 16 ianuarie, că România nu are încă buget pentru 2019 „exclusiv din cauza incapacității Guvernului de a concepe, până în prezent, un proiect de buget sustenabil”, avizul CSAT pentru instituțiile din domeniul securității naționale fiind dat din 19 decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-19Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
19 Ian 2019

CE BUGET CU 28 MINISTERE SI SUTE DE AGENTI GUVERNAMENTALE . DAR SI 15 000 DE PRIMARI CU VICEPRIMARI SI PENSI SPECIALE . NU MAI VORBIM DE 1 , 5 MILIOANE DE ANGAJATI LA FRECAT TIPARUL LA STAT .
HORUS
20 Ian 2019

Leocadia are si ea la baza "petrol si gaze"adica ,daca pune gura la pamant scoate petrol,iar despre gaze, acumularile din amonte sunt de vina !Ia Degasil draga Leocadia Gavrilescu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray