2019-11-21 03:51

Greii PSD dau înapoi cu suspendarea lui Băsescu. Dragnea: Ar trebui suspendat mâine, dar trebuie să ne întrebăm dacă are sens

 |  19:57
Greii PSD dau înapoi cu suspendarea lui Băsescu. Dragnea: Ar trebui suspendat mâine, dar trebuie să ne întrebăm dacă are sens

Liderii PSD fac un pas în spate cu privire la suspendarea lui Traian Băsescu, după ce Călin Popescu Tăriceanu a prezentat cererea cu motivele suspendării preşedintelui. Liviu Dragnea a spus că, din punctul lui de vedere, Băsescu ar trebui suspendat şi mâine, dar trebuie „să ne întrebăm dacă are sens”. În plus, şi Ioan Rus a declarat că prioritatea celor din PSD trebuie să fie câştigarea alegerilor prezidenţiale, şi nu suspendarea lui Băsescu. În plus, şi Victor Ponta a spus că nu s-a discutat în PSD despre suspendarea lui Băsescu.

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a declarat, marţi, că nu crede că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu trebuie să fie prioritatea zero a PSD, în schimb, ceea ce „interesează sută la sută” partidul este pregătirea în bune condiţii a alegerilor şi un program economic valid şi solid.

Rus îi dă peste nas lui Tăriceanu

Întrebat dacă este de acord cu suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în acest moment, Ioan Rus a spus: „Discuţia despre suspendarea preşedintelui în acest moment nu mi se pare una care trebuie să fie prima prioritate a noastră”, scrie Mediafax.

„Nu cred că în momentul acesta prioritatea zero a noastră este acest lucru, ci cred că pregătirea în bune condiţii a alegerilor şi prezentarea în faţa poporului a unui program economic valid şi solid care să îl aducă preşedinte pe Victor Ponta. Ar fi soluţia care ne interesează sută la sută”, a adăugat Rus.

Dragnea: Are sens?

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că, din punctul său de vedere, Traian Băsescu ar trebui „suspendat mâine”, precizând însă că un demers de suspendare la final de mandat al actualului preşedinte nu ar avea rost şi l-ar aduce pe şeful statului din nou în actualitatea politică. El a prezentat mai multe argumente împotriva suspendării, precizând că cei care o iniţiază trebuie să se întrebe dacă acţiunea are rost. Dragnea a spus că o suspendare l-ar transforma pe Băsescu în actor politic de prim-plan în campanie, iar el nu îşi doreşte acest lucru, mai scrie Mediafax. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-09Parerea ta...

MINTEA RUMANULUI
09 Sep 2014

cea de pe urma, intotdeauna :)))) Va spune Mandea: au de pierdut TOTI daca-i mananca undeva...e in vigoare mai mult ca nicio alta data Pactul de coabitare, intr-o impreuna concubinare, super-imbinare a intereselor proprii, cu cele de partid (sau de casat, cum doriti...) indiferent de 'putere' sau 'opozitie'!
BOLSEVICII PSD
09 Sep 2014

INCERCATI NUMAI VREO MISCARE CA VA IA DREACU, BORFASI NEMERNICI. O SA NE VEDETI IN STRADA, 89 va fii mic COPIL. bagati la capetele alea penale
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray