2019-07-17 23:38

GRINDEANU a vorbit de REFERENDUM şi despre costurile lui

 |  14:53
GRINDEANU a vorbit de REFERENDUM şi despre costurile lui

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, despre referendumului solicitat de Klaus Iohannis, că nu e uşor de găsit în buget suma de aproximativ 50 de milioane de euro, la cât sunt estimate costurile referendumului, însă Guvernul va face eforturi în acest ssns, pentru că este o obligaţie legală.

"Dacă Parlamentul a hotărât şi acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le facem în perioada următoare, o să găsim. Sigur, nu e simplu să găseşti 50 de milioane de euro. Vom face eforturi, pentru că asta e partea care, având în vedere cadrul legal din România, trebuie să o punem în practică", a spus premierul, întrebat fiind despre costurile estimate ale referendumului.

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat marţi, cu unanimitate de voturi, un aviz favorabil solicitării preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe Justiţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-24

In legatura cu acest articol...

Klaus Iohannis: Voi convoca referendumul
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
07 Feb 2017

PENTRU SPAGILE LUI GHITZA-UDREA ERAU NONSTOP BANI...ACUM TE PLANGI CA ESTI OBLIGAT LEGAL S PLATESTI REFERENDUM>>>>>COSTURILE REFERENDUMULUI SUNT ENORME PTR P-S-D............SE VA VEDEA CA SUSTINEREA REALA A PSD ESTE SUB 20%>>>>>>>>CATASTROFA>>>>>>>ORI SCAPATI DE PENALI SAU VETI AVEA ANTICIPATE..............SCURT PE DOI
CORBUL
07 Feb 2017

mai bine un referendum pentru demiterea presedintelui,ca si asa nu face nik pt. romani
@ CORBUL.
07 Feb 2017

Ai citit analfabetule Constitutia Romaniei sa vezi care sunt atributiile presedintelui. Ce vrei sa - ti faca? Sa - ti dea loc de veci cand pleci de la protest de la Cotroceni.?
FIULER DRAGNEA
08 Feb 2017

LA VOI VIN TIGANI SI PUSCARIASI , CA UNCHIUL SIRBU SI PONTA , DRAGNEA , VANGHELIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray