2019-09-19 01:20

Grindeanu CONFIRMĂ acuzațiile procurorului Mihaiela Iorga Moraru

 |  22:51
Grindeanu CONFIRMĂ acuzațiile procurorului Mihaiela Iorga Moraru

Fostul premier, Sorin Grindeanu spune că a vorbit cu Gîrbovan şi i-a propus funcţia de ministru al Justitiei. Mai mult, actualul şef al ANCOM a dezvăluit că nu a mai fost chemat deloc în dosarul de la DNA.

"Eu nu am ascuns nici în acea perioadă că m-am întâlnit cu mai mulţi oameni din justiţie. Era perioada când Florin Iordache îşi dăduse demisia şi aveam nevoie de un înlocuitor. Am discutat cu persoane cu voce importantă în justiţie. Printre aceste persoane a fost şi Dana Gîrbovan. Am vorbit despre situaţia justiţiei şi s-a atins tangenţial şi poziţia de ministru. A apărut acea înregistrare pe care nu am băgat -o în seamă. Se spunea să decapăm ca să ajungem la premier. Eu nu răspund la aceste lucruri. Au fost audieri în acest dosar. Eu nu am fost chemat nici măcar ca martor", a spus Grindeanu la România TV, scrie Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-12Parerea ta...

ANONIMUS
13 Feb 2018

Discutia nu confirma nimic pentru DNA. Doar arata gasirea unei solutii din partea lui Grindeanu, care in calitate de premier trebuia sa puna pe cineva. DNA nu s-a bagat in treburile guvernarii, nici atunci nici acum.
@ANONIMUS PULIMUS
13 Feb 2018

Nu DNA este curat curat NU S A BAGAT NUMAI CA A OMORAT OAMENI IMPREUNA CU sri Deci kodruta pe langa ca este plagiatoare mincinoasa si curvete obraznic mai este si criminala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray