2019-10-17 11:15

GRINDEANU, declaraţii importante despre viitorul ministru al JUSTIŢIEI

 |  13:12
GRINDEANU, declaraţii importante despre viitorul ministru al JUSTIŢIEI

Despre viitorul ministru al Justitiei, premierul Sorin Grindeanu a afirmat ca ar putea fi "o persoană apolitică, dar şi membru al coaliţiei de guvernare". Totodata, prim-ministrul a spus luni in Parlament că, în zilele următoare, se va întâlni cu toate persoanele eligibile pentru a ocupa această funcţie, iar pana miercuri va lua o decizie.

Întrebat dacă are un nume la Justiţie, Sorin Grindeanu a spus: „Mai multe chiar”.

Până miercuri sau miercuri o să venim cu aceste propuneri şi la Ministerul Justiţiei. În momentul în care venim, o să venim cu o singură propunere”, a completat el, potrivit News.ro.

Sorin Grindeanu a susţinut că viitorul ministru al Justiţiei ar putea fi atât o persoană apolitică, cât şi un membru al coaliţiei PSD-ALDE.

Există varianta de a fi un apolitic, dar există şi varianta de a fi un membru din coaliţia de guvernare. Şi azi şi mâine o să am întâlniri cu persoane pe care le consider eligibile pentru a ocupa această funcţie şi o să mă decid miercuri”, a subliniat premierul.

De asemenea, întrebat dacă există posibilitatea ca viitorul ministru al Justiţiei să fie de la ALDE, Sorin Grindeanu a afirmat: „Am spus şi la Bruxelles, acelaşi lucru spun şi acum, că e extrem de posibil să fie un ministru apolitic, dar nu e singura variantă. Asta am spus şi la Bruxelles”.

La insistenţele presei dacă PSD va da ALDE acest portofoliu, prim-ministrul a evitat să dea un răspuns precis.

„Mai sunt două zile, lăsaţi-mă să am discuţiile cu cei pe care îi consider persoane potrivite, şi eu şi colegii mei, în a ocupa această funcţie”, a conchis Sorin Grindeanu. 

GRINDEANU, declaraţii importante despre viitorul ministru al JUSTIŢIEI
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray