2019-12-13 16:13

Grindeanu IA LA ROST autoritățile locale: ”Gândiți-vă că în nămeți ar putea fi fiul, mama sau soția dvs”

 |  19:06
Grindeanu IA LA ROST autoritățile locale: ”Gândiți-vă că în nămeți ar putea fi fiul, mama sau soția dvs”

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, în cadrul şedinţei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, că autorităţile trebuie să trateze fiecare caz şi situaţie ca pe una "personală" şi să-şi imagineze că în locul persoanelor afectate de ninsori sunt fiii, mamele şi soţiile lor.

"Eu am cerut ieri în şedinţa de Guv tuturor miniştrilor să stea în stare de alertă şi au făcut lucrul asta. Fiecare situaţie trebuie gestionată conform procedurilor şi vă rog să rămâneţi (...) în stare de alertă pentru a evita situaţiile neplăcute. Vreau să trataţi fiecare situaţie apărută ca şi când ar fi o problemă personală a dumneavoastră. Vă rog să vă gândiţi că oamenii care sunt blocaţi la km 138-139 pe A2, acolo se află fiul dvs., sau mama dvs., sau soţia dvs. şi să trataţi toate lucrurile în acest mod", a spus el.

Grindeanu a spus că acest avertisment este valabil şi pentru autorităţile locale. El a spus că este informat în timp real cu privire la problemele apărute şi i-a îndemnat pe şefii instituţiilor să fie "responsabili".

El a afirmat că situaţia "este înspre bine" şi în ceea ce priveşte furnizarea cu electricitate, fiind doar 16.000 de persoane în acest moment fără curent, după ce vineri vârful a fost de 160.000.

Premierul a atras însă atenţia asupra problemelor de pe A2, unde a cerut ministrului Răzvan Cuc să intervină.

Grindeanu a participat sâmbătă la şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, la care mai participă şi Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Popescu, ministrul Economiei, Toma Petcu, ministrul Energiei si Gabriel Leş, ministrul Apărarii Naţionale, precum şi prefecţii, în videoconferinţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08Parerea ta...

CUCU DE LA DRUMURI
07 Ian 2017

Pe cuvantu tau ca mori de grija altora.Hai bre ministre, laso in fasole.Si io daca eram ministruprim ma loveam in figuri deastea ca tine.Adica la inceput.Hai schimbatii pa toti, punetiva oamenii vostrii si lasatio dreacu de purcea.Nu mananca, nui mai da ca ramane vulpea fara coada.Bagabontii dreacu care sunteti.Crezi ca ne iei fata cu doi lei? Nu bre nu merge asa. Hai mai pune, mai pune .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray