2019-10-22 09:01

Grindeanu îl ATACĂ DUR pe Dragnea: Să nu fugă, să nu stea închis!

 |  16:01
Grindeanu îl ATACĂ DUR pe Dragnea: Să nu fugă, să nu stea închis!

Ziua si declaratiile incendiare ale razboinicilor momentului: Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea. Prezent în Timiş, premierul a continuat seria atacurilor extrem de dure la adresa sedului PSD. Grindeanu i-a cerut din nou demisia lui Dragnea şi a cerut convocarea unui congres.

"Am ţinut neapărat să vin să mă consult cu colegii mei. A fost emoţionantă această întâlnire ca pentru orice om. A fost o întâlnire de la 120 de oameni, la sute de oameni din toată regiunea. E emoţionant cum am fost primit. Am vrut să văd dacă în Timişoara, în PSD, pentru că e extrem de important, mai sunt oameni cărora să nu le mai fie frică. Reacţia oamenilor din Timişoara, din Caraş, aţi văzut-o", spune Grindeanu.

"Am mai vrut să transmit o dată domnului Liviu Dragnea să realizeze în ce situaţie a dus acest partid. Să îşi asume. Să fie bărbat politic şi să hotărască Congresul linia partidului. Asta i-am transmis şi azi şi în urmă cu câteva zile. E extrem de important ca partidul să rămână la guvernare, iar consultarea să se facă în partid. Să îşi asume cum a gestionat lucrurile în partid, să demisioneze. Eu fac acelaşi lucru. Să nu fugă, să nu stea închis cu câteva persoane. Să vadă pulsul partidului pe care încă îl conduce. Aceasta este dorinţa mea şi a colegilor mei. Eu nu am schimbat niciodată partidul şi nu vreau să îl schimb. Să mă dea de câte ori vrea afară Liviu Dragnea. Eu consider că îi reprezint cel mai bine", a tunat Grindeanu.

Grindeanu spune că PSD nu mai este un partid democratic. "Nu e un mod democratic ca partidul să se conducă din CEX. De un an nu s-a organizat niciun Birou Permanent Naţional. S-au organizat CEX-uri doar pentru sancţiuni. Ar trebui să se facă o analiză a alegerilor parţiale. Nu s-a făcut nimic. S-a băgat sub preş. Doar în congres se pot discuta aceste lucruri", a mai spus Grindeanu, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray