2019-10-22 09:04

Grindeanu, NERVOS din cauza criticilor: ”Se pune PRESIUNE”

 |  23:18
Grindeanu, NERVOS din cauza criticilor: ”Se pune PRESIUNE”

Vizibil supărat din cauza criticilor aduse în ultima perioadă la adresa activității guvernului și a miniștrilor săi, premierul Sorin Grindeanu reacționează. El acuză presiuni asupra executivului care dau o stare de incertitudine miniștrilor.

"E foarte bine că se clarifică lucrurile din punct de vedere al evaluărilor. Această evaluare a fost constantă, nu doar acum. Suntem într-o direcţie bună. Nu o spunem noi, ci Eurostatul. Asta arată că măsurile luate de acest Guvern îşi văd rezultatele. E meritul unei echipe. Efectele se văd în creşterea economică.

Eu nu intru în aceste replici şi nu dau replici la unii şi la alţii. Liviu Dragnea a cerut ca astfel de discuţii să înceteze. E un gest înţelept. Discuţiile acestea puteau să facă rău. Sunt de acord total cu ce a spus domnul preşedinte. O remaniere făcută la TV pune presiune din punctul meu de vedere. Miniştrii sunt puşi într-o situaţie de incertitudine. Aşa ei nu mai sunt ascultaţi. Cine ar vrea să se alăture echipei nu mai are nicio certitudine", a spus Grindeanu.

Acesta a explicat de ce nu a fost în Parlament când s-a votat legea salarizării. " Eu nu sunt deputat şi nici senator, dar votam legea salarizării cu două mâini. Faptul că legea salarizării s-a votat şi s-a aşezat cum trebuie, e foarte bine. Cunosc legea salarizării în mare parte. Legea salarizării este foarte importantă, nu are legătură cu Guvernul Grindeanu, Guvernul Cioloş sau orice alt guvern vine.

Poate nu şi-a mai adus aminte domnul Tăriceanu. Noi am decis de la Sinaia să mergem cu legea salarizării în Parlament. Toţi miniştrii care au lucrat la această lege, au contribuit. Inclusiv avizul Guvernului a fost unul pozitiv. Eu nu fac remanieri la televizor. Aşa a fost schimbarea şi de acum trei luni. Actul de demisie în al al Liei Olguţa Vasilescu e un act de responsabilitate. Nu ştiu dacă mai sunt şi alţi miniştri în acestă postură.", a mai spus Grindeanu, citat de Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray