2020-02-28 13:00

Gruparea de la Bruxelles atacă pe rând. Cristian Preda pleacă în vacanţă, Sever Voinescu sare la gâtul lui Boc

 |  15:44
Gruparea de la Bruxelles atacă pe rând.  Cristian Preda pleacă în vacanţă, Sever Voinescu sare la gâtul lui Boc

Europarlamentarul a luat o pauză. Emil Boc, Guvernul şitripleta BVB scapă astfel un timp de cel mai dur critic al lor din propriulpartid. Vacanţa lui Preda vine după o fructuoasă activitate critică la adresavechilor pedelişti, finalizată ironic prin primirea funcţiei de „racolator şef”la PDL Bucureşti. La rampă a ieşit însă Sever Voinescu.

După ce s-a certat îndelung cu „vechea gardă” a PDL,europarlamentarul şi-a închis temporar blogul şi a plecat în concediu. „Pauzăestivală” este titlul ultimei postări a lui Preda pe blogul care „pentru câtevazile va fi mut”, după cum el însuşi scrie. Contactat de „Puterea”, el ne-a declarat:„Tocmai mă pregătesc să urc în avion. Plec în vacanţă şi nu am timp să comentezacum. Vă mulţumesc”.

După faptă şi răsplată

Cristian Preda a fost intens mediatizat în ultima vreme,în special pentru criticile pe care le-a adus pe blog premierului, întreguluiGuvern, dar mai ales miniştrilor Blaga, Videanu şi Berceanu. Din cauzapostărilor pe blog, mai mulţi pedelişti au cerut sancţionarea sa, dar Emil Boca decis doar să poarte cu el o „discuţie amicală”, după cum declara Preda. Maimult, după setul de critici la adresa Guvernului, Preda a primit propunerea de acoordona campania de atragere de noi membri în PDL Bucureşti, la scurt timpdupă ce în fruntea organizaţiei a fost numită ca interimar Elena Udrea.

Ştafeta, preluată de Sever Voinescu

Odată cu intrarea lui Cristian Preda în concediu, ştafeta„criticului din interior” pare să fi fost preluată de Sever Voinescu. DeputatulPDL declarase miercuri, la Realitatea TV, că, din punctul său de vedere, ”maitoţi miniştrii” trebuie schimbaţi, iar noua echipă guvernamentală ar trebui săfie condusă de altcineva decât de Emil Boc. "Remanierea, schimbareagarniturii de miniştri, este imperioasă. Eu cred că criteriul după careminiştrii trebuie înlocuiţi în acest moment este competenţa. Trebuie schimbaţimai toţi, mai toţi, fără îndoială. În primul rând, miniştrii care gestioneazăafacerile economice", spusese Sever Voinescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine