2019-12-14 14:57

Grupul PPE sprijină aderarea României la Schengen

 |  13:39
Grupul PPE sprijină aderarea României la Schengen

Manfred Weber, președintele Grupului PPE din Parlamentul European, a declarat, joi, că Grupul Partidului Popular European a sprijinit aderarea României la Schengen.

"Întotdeauna grupul nostru a sprijinit aderarea României la Schengen. Vrem ca România să devină membru al spațiului Schengen", a precizat Manfred Weber, la reuniunea Biroului Grupului PPE care se desfășoară la București, transmite Agerpres.

Acesta a mai spus că Grupul PPE susține totodată ideea ca România să poată profita de fondurile europene.

"În ceea ce privește securitatea și migrația, doresc să vă spun că PPE este un grup care dorește să asigure frontierele. Avem nevoie în primul rând de securitate și de siguranță la frontierele noastre, pentru a găsi o soluție la problema migrației. Securitatea înseamnă o securizare la frontierele externe, dar și o securitate internă", a precizat Manfred Weber.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray