2020-06-05 10:27

Guvern: Dacian Cioloș, la reuniunea șefilor de guverne din statele Europei Centrale și de Est și China

 |  11:59
Guvern: Dacian Cioloș, la reuniunea șefilor de guverne din statele Europei Centrale și de Est și China

Guvernul a anunţat, într-un comunicat de presă, că premierul Dacian Cioloș participă, sâmbătă, la cea de a 5-a reuniune a șefilor de guverne din statele Europei Centrale și de Est și China, organizată la Riga, în Letonia.

Potrivit sursei citate, participarea premierului Dacian Cioloș la reuniunea șefilor de guvern din acest an oferă ocazia reafirmării hotărârii României de a-și asuma un rol tot mai important în cadrul acestui format de cooperare.

Astfel, prim-ministrul român va avea o serie de întâlniri bilaterale cu omologii participanți la reuniunea de la Riga. De asemenea, Dacian Cioloș va participa sâmbătă la Business Forum, organizat în cadrul reuniunii de la Riga, la care vor susține discursuri Maris Kučinskis, prim-ministrul Republicii Letonia, și Li Keqiang, prim-ministrul Republicii Populare Chineze.

Nu în ultimul rând, premierul va avea întrevederi şi cu reprezentanții organizațiilor de sinologi din țările central și est-europene și China și va participa la o ceremonie de semnare de documente bilaterale, cu prilejul inaugurării Financial Institute.

Guvernul a mai anunţat că Dacian Cioloş va participa și la un dineu oferit de Maris Kučinskis, premierul Letoniei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-05Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
05 Noi 2016

HA HA...ARE DREPTATE SOCRATE......NASTASE SI TOATA LIOTA DE TIGOINERI BOLSEVICI ADUSI DE ILIESCU-FSN INAINTE DE 89 MERGEAU LA "SPECIALIZARE POLITICA" CU TOVARASUL KIM IR SEN IN KOREEA DE NORD>>>>>>ACUM AU DEVENIT BARONII ROSII...PORTOCALII....ACELEASI LICHIOANE DE DINAINTE DE 89 PLUS BORDELUL CURVELOR SATANISTE BIVOLARU.....BORDELUL KUSHER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine