2020-02-18 11:35

Guvernul a decis! Loteria Română va putea face parte din Fondurile suverane de dezvoltare şi investiţii

 |  09:29
Guvernul a decis! Loteria Română va putea face parte din Fondurile suverane de dezvoltare şi investiţii

Guvernul a decis, miercuri, printr-o ordonanţă de urgenţă, că Loteria Română va putea face parte din Fondurile suverane de dezvoltare şi investiţii, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, potrivit Agerpres.

Acesta a arătat că pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei Guvernului s-a aflat, la propunerea Ministerului Finanţelor, un proiect de ordonanţă de urgenţă,â pentru modificarea OUG 59/1999, privind înfiinţarea Companiei Naţionale 'Loteria Română', precum şi pentru modificarea şi completarea OUG 100/2018 pentru reglementarea unor măsuri privind cadrul general aplicabil Fondurilor suverane de dezvoltare şi investiţii.

"Practic, prin această modificare Compania Naţională 'Loteria Română' va putea face parte din Fondurile suverane de dezvoltare şi investiţii", a precizat Nelu Barbu, la finalul şedinţei Executivului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a explicat că este necesară această modificare înainte de "hotărârea de guvern prin care se va crea, practic, Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
04 Apr 2019

putea sa lipseasca Loteria din CEA MAI MARE ESCROCHERIE MAFIOTA DE DUPA 1990? uite de aia trebuie bagati la puscarie toti care semneaza asazisul "fond suveran" imediat dupa alegeri cand mafia CIUMA ROSIE o sa dispara din peisaj
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine