2020-08-04 23:57

UPDATE: Guvernul Dăncilă, aproape de BLOCAJ. Klaus Iohannis joacă tare. Interimatul a trei miniştri expiră astăzi

 |  10:36
UPDATE: Guvernul Dăncilă, aproape de BLOCAJ. Klaus Iohannis joacă tare. Interimatul a trei miniştri expiră astăzi

Interimatul miniștrilor Ana Birchall (la Justiție), Eugen Teodorovici (la Fonduri Europene) și Radu Oprea (la Ministerul pentru Românii de pretudindeni) expiră astăzi și nu pot fi prelungite.

UPDATE: 

Premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Klaus Iohannis au vorbit în cursul zilei de miercuri despre fiecare propunere de ministru în parte, au declarat surse pentru Antena 3.

Nu s-a discutat însă şi despre un nou vicepremier, în condiţiile în care Klaus Iohannis a anunţat deja că nu îl va accepta pe Titus Corlăţean. 

Klaus Iohannis a declarat marţi, la Cotroceni, că va lua o decizie în zilele următoare legată de propunerile transmise de premierul Viorica Dăncilă de numire a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

„O să iau o decizie în zilele următoare şi o să vă comunic”, a spus Iohannis, întrebat dacă a luat vreo decizie în privinţa celor trei propuneri.

Până la ora transmiterii acestei știri, președintele nu a comunicat nicio decizie în acest sens.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, pe 29 mai, ca Ministerul Justiţiei să fie preluat de către Ana Birchall, Ministerul Fondurilor Europene de către Roxana Mânzatu, iar Ministerul Românilor de Pretutindeni de către Natalia Intotero.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BONTON4
19 Iun 2019

Aproape de blocaj Scarbe nebune Vreti la guvernare incompetentilor homo !SIKTIR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz