2020-01-27 12:04

Guvernul depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Iohannis

 |  14:32
Guvernul depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Iohannis

Guvernul va depune plângere penală pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, în urma declaraţiilor acestuia din urmă care a numit Guvernul ca fiind unul "corupt", au declarat surse politice pentru Mediafax.

Tema a fost discutată intens sâmbătă în şedinţa Comitetului Executiv al PSD de la Mamaia, iar lângerea va fi depusă luni dimineaţa.

Viorica Dăncilă declara în urmă cu câteva zile că este revoltător faptul că şeful statului foloseşte la tribuna oficială a Administraţie Prezidenţiale expresia „Guvern corupt”. Premierul îi cerea preşedintelui să prezinte urgent probe în acest sens.

„Este de-a dreptul revoltător faptul că domnul Iohannis foloseşte de la tribuna oficială a Administraţiei Prezidenţiale expresia “Guvern corupt”. Îl somez pe candidatul Klaus Iohannis să prezinte de urgenţă probe pentru această afirmaţie care dăunează profund imaginii României. Îi asigur pe toţi românii că în ceea ce mă priveşte, nu a existat niciun act de corupţie şi nicio problemă de ordin juridic care să umbrească activitatea mea”, a spus Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine