2020-03-29 12:09

Guvernul Orban, pe muchie de cuțit. Cine anunță lipsa cvorumului în ședința de luni

 |  11:10
Guvernul Orban, pe muchie de cuțit. Cine anunță lipsa cvorumului în ședința de luni

Laszlo Attila consider că nu o să fie luni cvorum de ședință pentru votul de învestire a guvernului Ludovic Orban.

„Părerea mea este că acest guvern nu o să treacă luni. Suntem foarte curioși ce se va întâmpla în cursul zilei de luni. Noi ne vom prezenta și vom vedea care este situația”, a zis senatorul UDMR Laszlo Attila, potrivit stiripesurse.ro

Întrebat de ce apreciază că nu o să fie cvorum, el a zis: `Pe de-o parte declarațiile destul de acide care au fost făcute în timpul audierilor și în același timp pozițiile exprimate prin vot de membrii diferitelor partide la audieri, ceea ce ne pune pe gânduri și una din variantele de lucru pe care le-am luat în considerare este că există și această posibilitate să n existe cvorumul necesar pentru a începe ședința de luni”.

UDMR-istul a mai spus că se mai poate încerca un vot imediat după primul tur la prezidențiale.

„Cred ca în cazul în care nu va fi cvorum de ședință luni, foarte probabil în data de 12 se va tranșa”, a indicat senatorul.

Ședința plenului reunit al Parlamentului destinată votului de învestitură a guvernului începe doar în prezența a cel puțin 233 de parlamentari. Partidele care susțin guvernul au împreună 225 de parlamentari. Premierul desemnat Ludovic Orban negociază 'la bucată' cu mai multi parlamentari Pro Romania si PSD sa vina la vot.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine