2020-08-08 06:45

Guvernul Orban trimite Parlamentului un raport privind acțiunile din perioada stării de urgență

 |  19:10
 Guvernul Orban trimite Parlamentului un raport privind acțiunile din perioada stării de urgență

Guvernul a finalizat raportul privind acţiunile pe care le-a întreprins în perioada stării de urgenţă, 16 martie - 15 mai, şi îl va transmite miercuri Parlamentului.

"Putem transmite Parlamentului raportul Guvernului pe perioada stării de urgenţă, 16 martie - 15 mai 2020. Este rezultatul tuturor ministerelor care au fost implicate în gestionarea crizei sanitare şi economice pe toată perioada stării de urgenţă. Am putea spune că este un raport extrem de amplu, temeinic şi care reflectă munca Cabinetului pe care dumneavoastră îl conduceţi, are 233 de pagini, este focalizat pe 14 domenii şi la întocmirea acestui raport, practic, am primit informaţii privind munca desfăşurată de la toate ministerele, pentru că a fost un efort conjugat. Astăzi, este termenul pentru transmitere pentru Parlament", a declarat vicepremierul Raluca Turcan, în cadrul şedinţei de Guvern, informează Agerpres.

Potrivit lui Turcan, acest demers reprezintă şi poziţionarea Guvernului faţă de Parlament. "De fiecare dată, membrii Cabinetului pe care îl conduceţi s-au prezentat la Parlament, au răspuns invitaţiilor, au transmis informaţii transparente şi exacte Parlamentului României. (...) Nu am avut parte de acelaşi tratament din partea Parlamentului", a susţinut viceprim-ministrul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-15Parerea ta...

PARAIPAN
15 Iul 2020

Cf ziselor babuinei din "FERICIRE" ptrguvern ,parlamentul nu reacționează la fel HA HA HA HA HALAL UTILIZATOARE DE ASTERNUTURI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz