2020-02-18 20:22

Guvernul PROMITE autostrăzi, spitale și alte proiecte strategice

 |  20:11
Guvernul PROMITE autostrăzi, spitale și alte proiecte strategice

Vicepremierul Viorel Ştefan a prezentat marţi proiectele strategice care vor fi demarate în scurt timp pe noua legislaţie a parteneriatului public-privat, respectiv trei autostrăzi, reţeaua de spitale CFR şi complexul medical "Carol Davila", care include Spitalul Republican.

"În pofida scandalurilor politice, pe care le vedem în fiecare zi la televizor, (...) Guvernul îşi vede de treabă (...) În acest an, accentul major al guvernării va fi pe domeniul investiţiilor. Venim cu un model nou de dezvoltare economică, adaptat contextului economic. Ne propunem să susţinem investiţiile prin angrenarea de resurse şi stimularea mediului de afaceri fără a pune presiune asupra bugetului de stat. De aceea am adoptat recent Ordonanţa de urgenţă a guvernului care modifică legea parteneriatului public-privat şi iată că astăzi suntem în măsură să anunţăm prima listă cu proiectele strategice care vor fi demarate în scurt timp pe noua legislaţie a parteneriatului public-privat", a declarat Viorel Ştefan, la Palatul Victoria, conform Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2018

MANECHINU NU ARE RATIUNE EL ARE DOAR PROGRAME IMPUSE. NICI MACAR PRIVIREA LUI NU ARE DRAM DE INTELIGENTA........
ANONIMUS
23 Mai 2018

Toate guvernarile PSD de la Iliescu incoace au fost pline de promisiuni din care daca 2-3 au fost finalizate. Calea ferata pe butuci, autostrazile facute la repezeala cu materile proaste, poduri lipsa, gari in paragina. constructii si parcuri, sali de sport fara clienti, partii de schi fara zapada. Dar am vandut in veselie terenuri agricole, am dat abrobari la mall-uri fara numar, pensii speciale programe de educatie fara logica si invechite, facultati private cu diplome bune ca hartie igienica si coruptie cat cuprinde. Acum cand se apropie funia la par au dat drumul la alte minciuni
ANONIM
23 Mai 2018

UN STADION LA CĂCÎNA CÎND FACETI NEMERNICILOR......?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine