2019-10-23 13:25

Guvernul va PUBLICA o carte despre guvernarea 2018. Darius Vâlcov, coordonator

 |  22:26
Guvernul va PUBLICA o carte despre guvernarea 2018. Darius Vâlcov, coordonator

După ce șeful Liviu Dragnea i-a dat pe mână programul ce ține de banii românilor, miercuri, Guvernul Dăncilă va adopta un memorandum potrivit căruia Darius Vâlcov va coordona un „Raport privind indeplinirea Programului de guvernare în anul 2018”, analiză care va fi publicată sub forma unui volum editorial în 500 de exemplare, scrie Hotnews.

Raportul va conține următoarele capitole: Principalele rezultate economico-sociale; Modul de realizare a celor 115 acţiuni prioritare; Investiţii publice şi investiţii în parteneriat public-privat; Programe guvernamentale şi scheme de ajutor de stat; Politica fiscal bugetară; Absorbţia fondurilor europene - acţiuni şi realizări.

Darius Vâlcov, fost ministru al Finanțelor, este judecat pentru corupție. El a fost prins că a ascuns tablouri în pereți și lingouri de aur în seife. De asemenea, dădea și primea șpăgi imense prin cimitire, în Slatina, unde a fost și primar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-08Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
08 Ian 2019

.UN PUSCARIAS TIGAN AURAR , CONDUCE TARA , CU TERENTE DE TELEORMAN
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Codul lui Vâlcov Cât de bun poate fi un Cod Fiscal dacă el este gândit și asumat de un personaj desprins direct din Codul Penal? Cum pot fi convinși românii să își plătească taxele și impozitele și să respecte legile, atunci când ditamai ministrul de Finanțe își negociază mita în cimitir, iar banii negri încearcă să îi „spele“ plasându-i în tablouri de valoare și lingouri de aur? Lăudat fără măsură de șeful său, premierul Ponta, Vâlcov ajunsese să se creadă, chiar înainte să îl salte mascații dintr-un studiou de televiziune, un fel de guru fiscal. Impozitele mai mici, TVA redusă și toate celelalte măsuri de „lapte și miere” din Codul Fiscal erau prezentate ca niște soluții magice, al căror secret, impenetrabil pentru toți ceilalți, era deținut doar de „alchimiștii” Guvernului Ponta
30 Mar 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray