2020-01-25 14:08

Guvernul vrea simplificarea interacţiunii dintre ANAF şi contribuabili

 |  12:50
Guvernul vrea simplificarea interacţiunii dintre ANAF şi contribuabili

Dragoș Tudorache, șeful Cancelariei premierului, a declarat, joi, că al doilea pachet de simplificare din administrație se va concentra mai mult pe modul în care Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) interacționează cu contribuabilii.

"Acum o lună am venit cu un prim pachet de simplificare în Guvern, care se adresa mai mult relației dintre stat și cetățean. Știm că suntem datori și cu un al doilea episod al încercării noastre de simplificare, și anume unul care să răspundă așteptărilor mediului de afaceri. Și această a doua fază de simplificare, pe care noi o programăm pentru luna septembrie, o prevedem pentru luna septembrie, cred eu se va concentra (...) mai mult pe zona de ANAF și pe modul în care ANAF interacționează cu contribuabilii", a precizat Dragoș Tudorache, răspunzând unei întrebări la lansarea programului GovITHub referitoare la schimbarea frecventă de către ANAF a Declarației 394 privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național, transmite Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-04Parerea ta...

SOCRATE
04 Aug 2016

DACA IN RO N-AR FI FOST LOVITURA DE STAT ( castigata prin lupta pt acapararea PUTERII dusa cu piederi de vieti omenesti intre gastile lui GELU VOICAN VOICULESCU + ROMAN+ BRUCAN, a lui ILIESCU si a lui MAZILU) aceasta masura de simplificare a interacţiunii dintre ANAF şi contribuabili s-ar implementat imediat dupa 1990 , AVUTIA NATIONALA N-AR FI FOST JEFUITA IN STIL BARBAR , iar ECONOMIA NATIONALA na-r fi fost distrusa in stil MAFIOT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine