2020-06-02 13:45

Hans G. Klemm, noul ambasador SUA în România. Oficialul a depus jurământul

 |  08:31
Hans G. Klemm, noul ambasador SUA în România. Oficialul a depus jurământul

Hans G. Klemm a depus jurământul în calitate de ambasador al SUA în România. Ceremonia a avut loc miercuri, la sediul Departamentului de Stat, la eveniment participând şi secretarul de Stat, John Kerry şi ambasadorul desemnat al României în SUA, George Maior.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat, că România este un aliat de încredere al SUA, transmite Mediafax. Oficialul a vorbit despre aprofundarea relaţiilor economice şi comerciale dintre SUA şi România, susţinând că ţara noastră are unul dintre cele mai ridicate ritmuri de creştere economică.

De asemenea, oficialul american a salutat angajamentul ferm al României pentru respectarea statului de drept şi eforturile de a combate corupţis.

Noul ambasador american, Hans G. Klemm, a declarat, la rândul său, că relaţiile bilaterale dintre România şi Statele Unite sunt excelente.

Hans G. Klemm a dat asigurări că se va concentra asupra dezvoltării relaţiilor economice româno-americane. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-17Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
17 Sep 2015

HA HA...SI SPUNEAU UNII CA JOHANNIS O SA FIE "PEDEPSIT" DE LOBBY-STII DIN USA PENTRU CA ANTICORUTIA LE-A STRICAT AFACERILE.....UITE CA NU E DELOC ADEVARAT...AMERICANII VOR SI EI CURATENIE GENERALA.......LA PARNAIE CU TOTI HOTZOMANII...CURATENIE "NUFARUL"...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine